APARTATS

14 de set. 2011

FUTBOL IBLAMA 2011-2012

LLIGA DE CAMPIONS

Resultat: Barça 2 (Pedro i Villa) – Mílan 2

El millor: Keita i Abidal.

El pitjor: Busi i la lesió d’Iniesta

On el vam veure? Al piset de Reus amb una Bud i amb la Festeta, ja que el Martí va preferir anar a veure-ho al Camp abandonant-me en la solitud del sofà de casa. jejeje

L’àrbitre: crec que no ha aplicat massa bé les avantatges, ha perdonat alguna targeta al rival i ha donat un córner al final al Mílan que no era i que ha suposat el gol de l’empat pels rossoneris.

Com ho he vist? Hem rebut un gerro d’aigua freda només començar als 24 segons que ens ha deixat paralitzats mitja hora. Ens ha costat entrar en el partit i al Pep li ha costat molt llegir bé el partit. Pato ha sortit a córrer sol al davant, per tant necessitava un marcador si no volíem que tornés a escapar-se. A partir de llavors Abi s’ha posat a marcar-lo, de manera que en moltes fases hem passat a defensar pràcticament amb dos defenses és Àlves pràcticament semblava un extrem. Keia ha reculat i s’ha convertit en un central més. Hem tingut la possessió, hem dominat i hem sabut donar la volta al marcador. Malgrat tot a la segona part hem baixat el ritme i no hem sabut sentenciar i al final ho hem pagat molt car amb el gol d’ells en el descompte.

El més trist és que no hem sabut rebentar un dels pitjors Mílan de la història. Segueixo pensant que la seva plantilla sembla un asil de gent gran però noi avui han tingut la sort de cara. De totes maneres no ens doneu per enterrats com ho van fer a Punto i Pelota amb les seves típiques frases de “Fin de ciclo” i demés. El Barça es refarà i recuperarà l’estabilitat a mida que vagi avançant la temporada. Podrem perdre o guanyar però no cometrem errades tan infantils com les que cometen ara.

Ànims i endavant! Iblama