APARTATS

12 de set. 2011

MANIFESTACIÓ EN FAVOR DEL CATALÀ A LES ESCOLES 120911

Un altre gran dia per a Catalunya i la nostra llengua catalana. A les set en punt del vespre molts ajuntaments havien convocat als ciutadans per donar suport a la política d'immersió lingüística duta a terme pels diferents governs de la Generalitat de Catalunya i autoritzat per Espanya. Ara de la nit al dia, Espanya gira l'esquena a Catalunya i diu que s'ha de reformar la política lingüística a Catalunya obligant-nos en una sentència exemplar a ensenyar per igual en català i castellà. Els catalans diem no! I ho hem dit al Mercadal milers de persones, reconeixent la tasca educativa feta en els darrers trenta anys pels professionals que ens han ensenyat. El Mercadal estava ple de gent, mestres, professors, avis i sobretot nens i nenes que venien del seu primer dia d'escola.
S'han aixecat divererses pancartes en defensa de l'ensenyament en català en mans de membres de diferents institucions reusenques. Igualment, s'han bellugat al vent centenars de banderes catalanes i estelades. Al costat diferents líders polítics hi han donat suport. Després, davant mateix de l'entrada de l'ajuntament, s'han aixecat dues torres que han estat coronades amb dues banderes catalanes. Finalment, s'ha cantat de viva veu el cant dels Segadors amb el puny aixecat, per acabar cridant emotivament VISCA CATALUNYA! Una vegada més Reus ha estat un exemple de catalanitat i civisme.











Esperem que els nostres representants respectin les nostres peticions: VOLEM L'ENSENYAMENT PLENAMENT EN CATALÀ!!!!! Iblama