RESULTAT: Milan 2– Barça 0
TITULAR. No aprenem la lliçó i quedem eliminats de la xampions ja a la anada.
LA MÀGIA L’HA POSAT: -
MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA:  tots.
L’ÀRBITRE:  Impresentable. Ha permès que el Milan fes un gol després d’unes mans i potser hauria d’haver xiulat un penal a favor nostre
EN VINT PARAULES.  Plantejament lamentable i fàcil per ells. Tots acumulant-se pel mig amb tios alts i forts entrant-los de cara, ràpids i amb ajudes de dos contra un. És la tàctica perfecta per jugar contra el Barça. Senyor Roura o qui collons mani; poseu extrems d’una vegada. Gent que se la jugui per banda i permeti trencar els dos contra un i creí espais. Tants entrenaments i tanta tonteria i no ho veieu això? Ni un xut a porta en tot el partit! Estem eliminats! Per favor, doneu descans definitiu a Alexis!
QUÈ DIR ALS DE PUNTO PELOTA? Au, que teniu uns quants dies per fer llenya eh!

TORNADA
XAMPIONS
RESULTAT: Barça 4  (Messi 2, Villa, Alba) – Milan 0.
TITULAR. Un Barça invencible! Fumata blanca! Tooooooooooma!
LA MÀGIA L’HA POSAT:  Iniesta.
MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA:  --
L’ÀRBITRE:  Irregular. Arbitratge de xampions; sense arriscar, sense xiular penals, faltes... Crec qui hi ha un penal per banda que no han xiulat!
EN VINT PARAULES.  Gran Barça. En les meves anotacions he apuntat el següent: xutar, pressió molt endavant, intensitat, ajudes en defensa de dos i tres jugadors per recuperar la pilota, robar pilotes ben endavant, tirar enrere en la segona part Alves i tapar la banda, els canvis de ritme d’Iniesta, el posicionament i els talls de Busi, els marcatges a l’home i les anticipacions dels defensors culers.
QUÈ DIR ALS DE PUNTO PELOTA?  Ahir vaig dir un 5-1 i al final ha estat un 4-0. Confiava en aquest Barça tot i que non hi confiava massa!
Aneu a la puta merda Siro i Hermel dels cullons. Una vergonya sentir el que esteu dient en directe: que el Milan és una banda, que com pot ser que estiguin a la xampions...  El Barça ha fet un partidàs i ha anat a pel partit. Els altres s’han cagat i punt. Sigueu legals i reconeixeu els mèrits culers. Sou una farsa! L’únic que té coneixement és l’Àlvaro. A l’anada ens van ningunejar i avui els hem superat. Què més s’ha de dir!
Superem un mes de febrer per oblidar. Aquest Barça així és insuperable! El Barça del Madrid és fàcilment  superable.