APARTATS

4 de febr. 2018

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA. 2017-2018. LLIGA. JORNADA 22. ESPANYOL 1 - BARÇA 1.


1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 22.
2. MARCADOR i GOLEJADORS.   ESPANYOL 1 – BARÇA 1 (Piqué).


3. EL CONTEXT. Partit que ve després de la denúncia que van fer els pericos contra el Piqué i el Busi arran de les declaracions que van fer en l’eliminatòria de copa. De nou la injustícia d’un comitè que deix de sancionar durament els insults gravíssims de la grada blanc-i-blava i que de moment ha obert un expedient als jugadors culers. Lo de Piqué ho podria arribar a entendre ja que se’n fot, lo de Busquets no. Al marcar el gol Piqué ha manat callar l'afició perica. En una entrevista ha dit és al món al revés i que a qui haurien de sancionar és a qui any rere any insulta a la seva família. Tot el suport Gerard.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Nou partit amb pluja que juga el Barça. L’aigua ha anat caient sobre la gespa de l’estadi fins que l’ha malmès. Notar que tot i ser un camp nou el drenatge ha deixat molt que desitjar. Malestruc amb la samarreta morada! 22 jornades sense perdre. Ja superem els records del Bilbao i Madrid que van estar-ne 18. Nou pal, en aquest cas de Coutinho.
5. EL BARÇA. Ha fer un partit seriós i ha dominat la possessió tot i que no ha tingut ocasions clares. Al final, amb la pluja, el toc ha deixar pas a la pilota penjada i a les imprecisions.
‘GALLINA DE PIEL’. Piqué. Pel gol i per tot el que ha d’aguantar a camp de l’Espanyol de Cornellà. Al final ha demostrat tenir dos pebrots i s’ha reafirmat en les seves declaracions, la setmana que s’ha fet efectiva la renovació.
MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Alcàcer. Ha anat perdut pel camp fins que l’han canviat.
L’INDULTAT. Iniesta, per ser aquell motoret que mai falla.
6. L’EQUIP TÈCNIC. En vistes al partit de tornada contra el València, hem optat per les rotacions per donar descans a Alba, Roberto i Messi. En tot moment hem tingut el partit controlat, fins que la pluja ho ha desmanegat tot.
7. EL RIVAL. Amb les seves armes. Ben parapetat al darrere, ha volgut buscar l’esquena al Barça i ho ha aconseguit en una contra. És un pobre bagatge. En tot moment han buscat provocar i tensionar un partit que el Barça adormia amb la possessió de la pilota. Se li ha de reconèixer la lluita incansable que mostren durant tot el partit però segueixo pensant que són un equip mediocre amb aspiracions de gran!
8. LA POLÈMICA. Gil Manzano crec que ha xiulat bé, tot i que podria  haver tret alguna tarja més per joc violent als uns i als altres.
9. LA VEU DEL SOCI. Com la formigueta anem fent tu. Cal estar en la forma més optima per la fase més dura de la temporada. Coutinho il•lusiona però la sensació és que es fan una mica de nosa amb l’Iniesta; res que no es pugui superar amb més entrenaments.
10. LA CAVERNA. L’Atlético de Madrid es posa a nou punts de nosaltres. A la resta els veiem tan lluny de moment que poc inquieten. Feina ben feta.