APARTATS

23 de des. 2009

DINAR D'EMPRESA FAMILIAR 221209!!!!!!!!!!!!



Com que jo sóc la meva pròpia empresa, i veient que tothom per Nadal fa dinars d'empresa, ja fa un temps que vaig decidir unilateralment fer dinar d'empresa. Aquest any vam decidir anar a Tarragona, al Serrallo, a menjar bon peix. Ostres! I si n'era de bo. El senyor Blanch es va decantar més per fer una sopeta de peix de primer i una cassoleta de segon. Fumejava d'una manera! Ma mare i jo ens vam decantar per compartir uns entrants de la casa Puda a base e peix i marisc divers. Molt recomanable!




El dia no va acompanyar gaire. Malgrat tot vam donar un tomet pel port de Tarragona. Rondaven les 16h i vam poder veure com els vaixells de pescadors entraven al moll, seguits d'un bon reguitzell de gavines, amb la pesca del dia, per ser venut a la Llotja.


De sobte es va posar a ploure de nou. Així que vam pujar al cotxe i ens vam arribar fins al Moll de Costa on hi ha un dels fars. Des d'allà tens una idea més aproximada de la magnitud del Port de Tarragona. Al fons, entre la boira i els núvols, la bonica ciutat de Tarragona amb la seva catedral treient el cap pel damunt dels edificis.
Dues curiositats. Primera; hi havia unes grans piles com de carbó i estaven atapeïdes de gavines i ocells ajaguts a sobre. Segona; a la zona del far hi ha una colònia de gats, molt ben alimentats per cert! Des del port esportiu fins al far ha quedat un bonic passeig. Deu impressionar un dia de mal oratge. A veure si un dia torno per captar alguna instantània. Iblama

1 comentari:

JJMiracle ha dit...

Conec molt bé aquesta zona del far :-) Els gats que hi ha, però, els recordo una mica esquerps, no com uns que vaig trobar en un mirador de Mallorca. Perquè us vau trobar que feia mal dia, que si no és agradable fer el passeig des d'aquest far fins al que hi ha al final.

Ah, això sí que és un bon dinar d'empresa!