APARTATS

3 de des. 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010

LLIGA BBVA
Xeres 0 - Barça 2

Les millors imatges del partit


Setmana gloriosa. Si em poso a pensar en fa una setmana m'esgarrifo! Abans del partit contra l'Inter érem segons a la Lliga i ho teníem magre a la Xampions. Una setmana després veiem la Xampions amb més optimisme, vam guanyar al Madrid -tot i patir- i estem a cinc punts d'ells -tot i que tenen un partit menys-. No se'm fa estrany que en Laporta s'ho passi d'allò més bé anant de festa. Què hi ha dolent amb aquestes imatges? L'únic problema és que és una persona pública, però; que no té dret a passar-s´ho bé? A més ha fet la feina ben feta. Si mirem el seu mandat per tant res a dir!


El partit contra el Xeres és dels que et compliquen la vida. Recordo un any, amb Ronaldo al nostre equip, que vam perdre contra l'Hèrcules i vam llençar aquella lliga. Ara les coses han canviat i no escatimem tampoc en els partits com els d'ahir. I és que jugar contra el Madrid és molt fàcil. El problema és convèncer els jugadors contra aquests equips teòricament inferiors.




Vam sortir farcits de suplents. El cert és que va costar molt enganxar-se al partit! Corríem un risc: la nostra defensa era molt lenta. Segur que si el rival hagués tingut més entitat ens haria fet patir més. En Màrquez està molt lluny de la seva millor forma i el Chigry es limita a fer el mínim. Els dos laterals potser van pujar amb massa alegria amunt i avall i a vegades deixaven la defensa una mica "en pilotes". No és el mateix que darrere hi hagi en Puyol o en Piqué. Les coses canvien molt. A veure si retorna en Milito i guanyem un tio ràpid al darrere. De totes maneres jo apostaria per fer jugar puntualment l'Abidal de central esquerre.
El mig camp va ser molt fluixet. Touré va recuperant-se i Keita defensivament molt bé però quan ha d'assistir i bellugar... En Xavi segueix amb una línia com perdut, ara és l'únic dels tres que té criteri amb la pilota. Clar, els de davant es queixaven, especialment en Bojan perquè no els arribaven pilotes en condicions. De fet l'unic que ahir va donar la talla va ser l'Henry. Va intentar fer jugades, va desbordar i a l'inici de la segona part va fer el primer gol (0-1) després d'una bona centrada de Maxwel. Precoupant l'aportació de Bojan, que es pot disculpar ja que no juga, però lamentable la de Pedro, el qual sembla que només juga al Camp Nou. Fora, xec, "rien de rien"!
Amb la llauna oberta encara ens vam relaxar més. Els canvis fets per en Guardiola, suposo que a contracor seu, van fer que el joc es dinamitzés una mica. Home, canvia molt veure Iniesta, Ibra i Messi. Vam gaudir de diverses ocasions claríssimes tot i que no vam marcar fins al temps de descompte amb una magnífica vaselina de l'enratxat Ibra. Magnífic!

Conclusió: partit rúfol però tres punts i cap a casa a cinc punts dels segons! Res a dir! Iblama