APARTATS

17 de des. 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010

Mundialet de Clubs (Semifinals)
Atlante 1 - Barça 3

Els gols del partit


Massa bé no hem començat! L'Atlante ha agafat el Barça en pilotes en una pilota alta treta pel seu propi porter. Els nostres defenses han badat i en Valdés tampoc ha estat massa encertat (1-0). Un mica més tard, fent molt malament el fora de joc, l'equip mexicà ha muntat una contra que podia haver suposat el segon gol si no arriba a ser per en Puyi. Hi ha molta diferència entre ell i en Márquez. És un jugador que no se si es tornarà a recuperar. I mira que la toca bé! Però a hores d'ara està d'una baixa forma física alarmant. No està per jugar amb una defensa tant avançada i ràpida.



A partit d'aquell moment el Barça s'ha fet amb el control del partit. Ha començat a tenir la pilota i ha anat augmentant la pressió sobre el seu rival. Hem tingut diverses ocasions fins que en Busi ha fet el gol de l'empat (1-1) després d'un córner. El Barça, en aquell moment, era ja la màquina que tots coneixem. De totes maneres el Pep no ho deu haver vist clar i a la segona part ha fet uns canvis. Han entrar Messi i Piqué i l'equip s'ha calmat una mica més. Només entrar en Leo ha fet el gol que donava la pau que mancava a l'equip (1-2)


Finalment, ha arribat el gol de la història (1-3). El Barça ha fet una jugada, i després d'una precisa passada d'Iniesta Pedro ha entrat al Llibre del futbol, en ser l'únic jugador que ha participat en totes les competcions d'enguany. I en cinc mesos. Brutal. Mira que l'he criticat ja que em semblava que moltes vegada s'amagava fora del Camp Nou. Doncs bé; queda tot disculpat.




Hem quedo amb els partits que han fet Iniesta i Ibrahimovic! Molt bé! Iblama