APARTATS

28 de nov. 2011

RUTA DE TAPES GAUDÍ DE RIUDOMS 261111

Del 24/11 al 4/12 Riudoms ens ofereix una ruta de Tapes pels Bars, Pubs i restaurants del poble molt interessant. Per 2€ et donen una tapa i una beguda, ja sigui cervesa, refresc o vi. En total hi ha 5 establiments que n’ofereixin i el cert és que n’hi ha per a tots els gustos. Nosaltres, en la nostra ruta, vam anar a la Cafeteria Gaudí (tapa La cripta), Bar l’Avenida (tapa Palau Güell), Forn Domingo Pellicé (tapa la Pedrera), Cafeteria Atura’t (tapa Trencadís), Pizzeria Capricci (tapa Casa Batlló), Restaurant Sant Antoni (tapa Retrat de Gaudí), Restaurant Pica Pica (tapa La Calderera), Bar Restaurant Casal (tapa Colònia Güell), Cafeteria Gaudí (tapa La Cripta), Llesqueria Confiteria (tapa Casa Milà) i Pub Marabú (tapa Montet Gaudí).

Faré una mena de rànquing una mica particular de les cinc millors. En el número cinc Cafeteria Gaudí (tapa La cripta: dues llesques, una amb fortmatge de cabra i sobrassada i l’altra amb pa amb tomàquet i pernil salat). En el número quatre Llesqueria Confiteria (tapa Casa Milà: llesca de botifarra d’arròs amb compota de poma i tomàquet cherry). En el número tres: Restaurant Sant Antoni (tapa Retrat de Gaudí: llesca de bacallà amb crosta de romesco). En el número dos: Pizzeria Capricci (tapa Casa Batlló: pizza de xampinyons i pernil dolç i pizza de bacó). En el número ú: Bar l’Avenida (tapa Palau Güell: llesca amb tomàquet i ceba escalivada amb arengada i olivada i recoberta amb fils de porro).

La jornada de tapes va venir acompanyada per la celebració de la festa del Beat Bonaventura. La gent del poble va engalanar els carrers i les entrades a les cases del poble. Iblama