APARTATS

24 de nov. 2011

FUTBOL IBLAMA 2011-2012

LLIGA DE CAMPIONS

Resultat: Milan 2 – Barça 3 (pp, Messi, Xavi)

El millor: Xavi.

El pitjor: Villa.

L’àrbitre: malament. Ha deixat de pitar un penal a Cesc i ha permès el joc duríssim dels italians.

On el vam veure? Al Tubo amb l’Isra, el Jaume, el Martí i una estoneta amb la Xell i la Maica.

Com ho he vist? Massa esbojarrat. Hem sortit a l’ample i la veritat és que si haguéssim tingut una mica més de punteria ens podíem haver posat amb dos o tres a zero, però noi ens ha empatat Ibra. Jugar amb un 3-4-3 o fins i tot amb un 3-5-2 és una enorme responsabilitat ja que no pots cagar-la i has de ser molt efectiu. Ja es veu que a en Pep no li tremola el pols a l’hora de jugar així tanmateix jo crec que és massa esbojarrat amb equips de primera línia i des del minut 1. Has d’avançar molt la defensa i ajuntar molt les línies i anar en molt de compte amb els contraatacs ja que sinó estàs venut, i més amb un equip que juga a la contra. Avui simplement ha faltat fer un golet més i dur una diferència de dos gols per poder estar tranquils. Pel que fa a la resta perfectes. Ens hem sabut recolzar per poder fer passis curts, hem creat molts espais i ens hem bellugat entre línies fent-los para bojos. El cert és que el Milan ja no és el que era i malgrat tot encara ha estat capaç de fer-nos tres gols. Molts dels seus jugadors tenen una qualitat enorme tot i que són incapaços d’aguantar els 90 minuts a un bon ritme. Són equips de fer un gol i a tancar-se i aguantar.

En defensa jo crec que hem patit sempre que han aconseguit guanyar-nos la banda. Llavors anàvem de cul! Aquest sistema si poses gent ràpida pels costats queda rebentat i de fet és com ens han creat perill; corrent per la banda i amb superioritat.

De totes maneres crec que ens mereixíem la victòria! Líders, primers de grup i com sempre millor que ens toqui un rival ben fort per veure el Barça de veritat com més aviat millor. Iblama