APARTATS

13 d’ag. 2015

CONCERT DE SOPA DE CABRA A CAMBRILS 070815




Cambrils es va vestir de gala pern en el context del Festival de música de la ciutat rebre els Sopa de Cabra. Sota una calor insuportable vam fer entrada el recinte. Diverses parades per comprar menjar i beguda però noi un gran error. Havies d’adquirir uns tiquets per poder consumir. La cua era massa llarga. La única opció era comprar cervesa a uns motxil·lers que tombaven pel recinte. Cervesa: 3 euros. Evidentment, la gent amb aquests preus no consumeix. Així que, cervesa cara en mà i tres euros menys a la butxaca esperàrem l’hora del concert. Quasi de nit el grup va fer entrada a l’escenari! Quines ganes que tenia la gent, la qual, per cert, en la seva majoria superava la quarentena d’edat.
El so va ser molt més bo que en concert de tornada l’any 2011 que vam veure a Tarragona. Es veia que hi havia hagut més treball en aquest sentit. A part l’escenari comptava amb una posada en escena amb una enorme pantalla al darrere impressionant, que servien per il·lustrar les cançons o connectar dues de les càmeres que hi havia enfocant els membres del grup de dalt de l’escenari. Després del pertinent “Bona Nit Malparits” ens ho van donar tot a dalt de l’escenari. Van repassar cançons ja consolidades i veritables himnes com Camins, el Boig de la ciutat, Mala Sang, Els teus somnis, Hores bruixes, Podré tornar enrere, Bloquejats... La novetat va ser que ens van presentar cançons que apareixeran en el nou disc que sortirà ben aviat. 


Dos moments romandran en la nostra memòria per sempre. El primer el record a persones que ja no hi són com en Ninyin, en Carles Sabater o Marc Grau. Va ser molt significatiu l’homenatge sentit que van rebre amb el tema Seguirem Somiant; pell de gallina! I per acabar una tanda de  temes clàssics del grup amb Mai trobaràs o l’Empordà que ens van transportar a aquells anys noranta i aquells estius i aquelles festes que vam viure en la nostra ja llunyana adolescència.