CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016

1) COMPETICIÓ. Final Supercopa d’Europa (Tiblisi, Geòrgia).
2) MARCADOR/ GOLEJADORS: SEVILLA 4 – BARÇA 5 (Messi 2, Suárez, Rafinha, Pedro).

3) TV O RÀDIO. Imatge tv3, comentaris Catalunya Ràdio (TDP, Puyal).
4) EL TITULAR DE PREMSA. Pedro dóna la Supercopa d’Europa al Barça amb un gol en la pròrroga.
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Pedro torna a marcar i a donar un darrer títol al Barça i marcant al mateix minut el 115. Aconsegueix el gol 99. El partit va obrir-se amb sengles gols de falta; un de Banega i un de Messi.
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR: Rafinha.
-EL PITJOR: Mattieu i Bartra.
-L’INDULTAT: Pedro.
6) L’ENTRENADOR. Desesperat, ja que veia que els seus jugadors fallaven. Erràtic; en els canvis no va estar gens encertat. Va donar inseguretat a tot l’equip col·locant jugadors amb unes responsabilitats a les que no estan acostumats. Va voler canviar el sistema i ningú el va entendre.
7) L’ÀRBITRE. Penós. Va anul·lar un gol legal a Suárez, va deixar de xiular dos penals a favor nostre i en va xiular un a Mattieu si més no dubtós.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. A la primera part es va veure desbordat. Va estar massa aculat i no va jugar les armes del contraatac com bé saben fer. Si no corren estan morts.
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. Tenir la pilota, fer bellugar el rival i fer-lo acular a la primera part. I tot acompanyat de gols.
-DEFECTES. Confiar-se a la segona part, descol·locar-se en defensa, no cuidar les bandes i permetre rematades franques als sevillistes. I el més lamentable: deixar-se empatar 4-4.
-DUBTES. Que l’equip aconsegueixi una millor regularitat.
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. S’han estat dedicant a buscar com desestabilitzar el Barça. Han trobat unes declaracions de Piqué ficant-se amb el Madrid. Censurable! I també s’han centrat amb Pedro i les contradeclaracions entre ell i Robert. Però el cert és que vam aconseguir un nou títol per a les nostres vitrines. Això destaqueu-ho ja que el Barça ara és el club amb més títols europeus: 19.
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. El proper partir ens enfrontarà al Bilbao en la final de la Supercopa Espanyola. Pronostico un partit difícil i més a San Mamés, on ells es fan forts. Cal trobar la manera de tenir molt la pilota i no deixar-los córrer. Cal trencar-los el ritme ja que ells a la contra poden ser letals. Si estem inspirats els hi podem crear molts problemes. A casa la cosa canvia ja que el factor camp ens farà més forts i aquí nosaltres som capaços de qualsevol cosa. Anada: 2-4. Tornada: 2-1.