APARTATS

30 d’ag. 2015

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016



1) COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS. BARÇA 1 (Veermalen) – MÀLAGA 0.


3) TV O RÀDIO. Tv i CatRàdio a la Barretina de Figueres.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Victòria treballada, justa i curta!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. 2 partits jugats, 2 gols, 6 punts. 65 jugades d’atac. La dada que avui donava el Mundo deportivo és aplastant.
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR. Veermalen.
-EL PITJOR. Rakitic.
-L’INDULTAT. Sergi Roberto.
6) L’ENTRENADOR. El tio es penja una medalla a l’acabar el partit. Diu que vol destacar el treball de Sergi Roberto. Diu que el fa ell (jugar en diverses posicions) només ho poden fer persones molt intel·ligents. Res més lluny del que el propi Luis Enrique li va tocar viure a Can Barça. Ahir va donar més instruccions Unzúe que ell.
7) L’ÀRBITRE. Mancat de criteri. Encerta en el gol anul·lat a Suàrez. Deix de xiular dos penals a favor nostre. Un per unes mans igual que les que si es van xiular al Bernabéu en contra nostra. L’altre per una traveta a Suàrez dins de l’àrea. A més amb les targetes va tenir un tracte expectant. No en va treure fins el tram final del partit.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Tancat al darrere i esperant tenir-ne una. Enguany no vàreu tenir la mateixa sort. Molt pobre. Si aquesta el l’aposta del vostre president magnat del petroli doncs quina misèria. Teniu un enorme porter!
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. Gran partit del Barça. Contundents i ràpids en defensa i persistents en atac, obrint les bandes fent bascular el rival per trobar forats.
-DEFECTES. No xutar més des de tres quarts de camp. No tenim banqueta!
-DUBTES. A la que cometem un error el podem pagar molt car. Ahir quasi que ens tornen a marcar un altre gol des de mig camp.
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Només ha trobat lloances per al partit del Madrid, com si el Barça no hagués jugat. En Roncero ja se’n fot del Barça i diu que el Madrid ens passarà per sobre. Nosaltres a la nostra i més amb els arbitratges en contra.
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. He encertat que el Barça guanyaria però no la porra. El Calderon serà un gran repte per a nosaltres per dues raons. Una per l’aturada de la lliga i dos per les baixes que tenim. Deurem tenir el trident davant. Va... seré positiu. Guanyem 1-2.