APARTATS

21 d’oct. 2018

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA. 2018-2019. LLIGA (J:9). BARÇA 4 - SEVILLA 2.


1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 9.
2. MARCADOR i GOLEJADORS. BARÇA 4 (Coutinho, Messi, Suàrez i Rakitic) – Sevilla 2.


3. ‘EL ENTORNO’. Dies de merda amb partits de seleccions inútils que només serveixen per cansar i lesionar els jugadors que hi van. 
Assemblea de socis penosa abans de començar el partit, on s’ha demostrat que la gent no està per la labor d’aprovar collonades com tocar l’escut i esbojarramentes com hiper endeutar-se. 
Homenatge a Montserrat Caballé. La seva filas emocionada ha presidit el palco.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Abans de començar el partit Saviola ha entregat el trofeu a millor jugador del mes de setembre a Messi, després el Camp Nou ha guardat un minut de silenci per les víctimes dels aiguats i per la mort de Vicenç Martínez Alama, ex jugador culer.
Tercer gol de Cou a la Lliga, lesió de Messi al colze que el tindrà 3 setmanes de baixa, perdent-se fins a sis partits. Davallada en la precisió en les passades del Barça. Hem superat el 70%, per sota del que l’equip sol fer.
5. EL BARÇA i L’EQUIP TÈCNIC. Ter (sublim). Defensa: Alba (exigit), Piqué (aprovat), Lenglet (complidor) i Semedo (perdent posició). Mig: Busi (una mica perdut), Artur (motoret), Raki (imprecís), Davant: Cou (ofegat), Messi (líder fins la lesió), Suárez (millor sense pilota) i Dembelé (bullit).
Un Barça que segueix generant desconfiança tot i el resultat. En línies generals bon partit però amb símptomes que en qualsevol moment un bon equip te la pot liar. Tornem a moure banqueta massa tard. El mig camp el teníem perdut. Fins i tot ahir vam perdre massa pilotes. Sort en tenim del resultat i de tornar a ser líders.
6. LA CARA I LA CREU.
-‘GALLINA DE PIEL’. Ter Stegen. Ha fet dues tandes de parades decisives. En els gols res a fer!
-‘ERES MUY MALO’. Dembelé. Es perd en absurditats: regats inútils, individualitats. Li venen uns dies de responsabilitats sense Messi. Veurem!
-L’INDULTAT. Suàrez. Li valoro l’esforç que sempre fa sense pilota i avui pel gol.
7. EL RIVAL. Bon equip ahir eclipsat pel dos a zero en menys d’un quart d’hora i les aturades de partit per lesions. El fet de perdre la posició els hi ha costat car. El cert és que mereixien més. Machín ha donat una competitivitat diferent a l’equip tot i que amb alguns desajustaments entre la defensa i el mig. Com sempre serà un dels equips a tenir en compte en la lliga. El contratac, l’exquisidesa de toc i la velocitat són les seves grans virtuts.
8. LA MOVIOLA. Martínez Munuera. Cap complicació. Va ajudar-se del VAR en el gol de Cou per fora de joc inexistent i va xiular un penal clar a Suàrez.
9. LA VEU DEL SOCI. Xiulets al camp amb la tonteria de Dembelé i l’atontament genètic de l’entrenador. Un dia més ha tardat massa a reforçar el mig del camp. No estem contents i a més, com solem fer, amb la lesió de Messi ho donem ja tot per perdut, quan les estadístiques ens solen ser favorables quan l’argentí no hi és.
10. A LA CAVERNA. En la classificació sorpressot amb l’Alabès i l’Espanyol que ha quedat segon amb sevillans i atléticos ben posicionats. El Madrid acumula 5 partits sense guanyar. La gent està perdent la paciència. Li costarà molt a l’entrenador revertir aquesta situació. I l’afició no té paciència. Es pensaven que ho guanyarien tot sense el Cris i mira. Com mola veure com perden!