Les imatges del partit en dos minuts _______________________________

El millor del partit: entre Valdés i Milito
El pitjor del partit: entre Henry i Maxwel

El moment pel record _____________________________________________

Als instants previs s'ha homenatjat l'equip de la Lliga del famós -"Urruti t'estimo"- (dit per en Puyal) guanyada a Valladolid després que el porter basc aturés un penal. Un record doncs pels Urruti, Shcuster, Carrasco, Calderé, Clos, Rojo, Archibald... i el Venables.
La Crònica _____________________________________________________
Al primer minut hem tingut una aportunitat que si marquem s'acaba el partit. Després com sempre el millor porter del món per estar al Barça ens ha tornat a salvar en una jugada claríssima. Dilemes del futbol.
El nostre equip n s'ha trobat còmode al llarg de la primera part. Ha jugat molt lent i l'he vist com a descolocat. Anàvem darrere de la pilota i el rival ens ha ballat alguna més d'un cop, tot i que no ha creat més perill. M'ha semblat que la davantera s'estorbava i que no hi havia joc per les bandes. Pràcticament no hem creat perill.
A la segona part, després -es veu- d'una broncassa d'en Guardiola a la mitja part, l'equip ha sortit més endollat. En Pedro ha aportat una mica més de bri i més obertura a les bandes. L'Iniesta s'ha situat a l'extrem esquerre i el Messi ha caigut al mig per darrere d'Ibra. No hem jugat de manera brillant però donàvem sensació de major persistència. Altres temporades aquest és el típic partit que hauríem perdut o empatat; enguany la força d'en Pep ha fet que al final, persistint arribessin els gols. El primer l'ha fet Ibra culminant una combinació entre Iniesta i Maxwel (1-0). El segon l'ha fet Bojan després d'una assistència d'Iniesta.