APARTATS

7 de nov. 2011

FUTBOL IBLAMA 2011-2012

LLIGA ESPANYOLA

Resultat: Bilbao 2 – Barça 2 (Cesc, Messi)

El millor: els dos equips per igual per l’espectacle que han donat.

El pitjor: la pluja perquè ha causat que els jugadors estiguessin imprecisos.

L’àrbitre: excel·lent

On el vam veure? Al Bonmar amb el Martí, el Jaume i l’Israel i tota la troupe de sempre.

Com ho he vist? He vist ja d’entrada que el Barça no tindria massa sort i que costaria molt. Hem jugat molt bé i es pot dir que fins i tot el terreny de joc –a la primera part- feia anar la pilota massa ràpida. Els dos equips han sortit ben envalentonats i crec que el resultat és just. El Bilbao ha demostrat que es pot jugar del Barça amb força i intensitat.

A nosaltres les coses ens han anat bé tàcticament parlant. Hem sortit amb defensa de 3 i el cert és que només hem tingut el problema del gol. Clar, amb 3 al darrere no pots cometre ni un error sinó estàs mort. Com era d’esperar Alves i sobretot Adriano s’han incorporat al davant. I cada vegada que érem capaços de superar la seva línia de mig camp creàvem un enorme perill. El problema però és que –com sempre- no hem materialitzat les ocasions que hem generat.

A la segona part el ritme ha estat diferent. Hi ha hagut més patades i el camp cada vegada estava més pesat de manera que les combinacions per banda esquerra sobretot no eren fluïdes. I per mi el moment clau ha arribat amb el canvi de Xavi. Allà hem patit un “baixon” notable i no hem creat massa perill fins que no s’han posat les piles Villa i Alexis. Per desgràcia però ens hem fotut el gol en pròpia ja que sinó segur que hauríem guanyat.

Per mi ha estat un bon resultat!

Iblama