APARTATS

24 de set. 2017

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA. 2017-2018. LLIGA. JORNADA 6. GIRONA 3 - BARÇA 3.


1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 6.
2. MARCADOR i GOLEJADORS.  GIRONA 0 - BARÇA 3 (pp 2, Suàrez).


3. EL CONTEXT. Primer partit de Lliga a primera entre Girona i Barça a Montilivi, amb ple a vessar amb més de 13000 espectadors. Derbi català de germanor entre aficions després de la setmana de setge del govern del PP sobre Catalunya.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? 100 partits de Suàrez. Dos gols en pròpia porta cosa difícil de veure. Sumem 6 partits guanyats de sis jugats i som líders en solitari, ara amb l’Atlético i Sevilla darrere.
5. EL BARÇA. Clau Ter en les rematades clares del Girona. Hem jugat amb defensa de 4 amb Alba i Roberto als laterals i Masche i Umitit de centrals. El jugador argentí esta fent un bon paper. Caldria millorar els desplaçaments en llarg. Roberto ha tapat bé la banda dreta. Al mig Rakitic fdnf de Busi, Paulinho amb bona arribada i Iniesta imposant la seva màgia i la seva llei. Davant a l’extrem dret Vidal, mancat de precisió i amb bones ajudes al mig. Messi ben marcat i Suàrez massa accelerat.
‘GALLINA DE PIEL’. M’ha agradat avui Mascherano. Ha estat valent al treure la pilota i seriós en defensa.
MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Messi. Bon marcatge a l’home. Ben tapat!
L’INDULTAT. Paulinho. Completa un nou partit seriós, sense estridències, amb arribada, amb remat i ajudant en defensa.
6. L’EQUIP TÈCNIC. Han llegit bé el partit, jugant-lo molt aprofitant els espais que deixaven en defensa. Encert en les posicions de Roberto, fixat al lateral, mentre pujava Alba i de Vidal a l’extrem; tot i que li cal una mica més de profunditat i centrar.
7. EL RIVAL. L’entrenador Machin ha forjat un equip per competir a primera. L’única pega és el gol. Fa pocs gols. Necessita gols per rendibilitzar-los en forma de punts. És un equip que em recorda força el Reus. L’aliança amb el City pot permetre a l’afeccionat gaudir de jugadors que podrien estar jugant titulars en altres lligues. El gran bastió d’aquest equip sense dubte és el seu entrenador.
8. LA POLÈMICA. Martínez Martínez ha passat desapercebut.. Els jugadors li ho han posat fàcil.
9. LA VEU DEL SOCI. Agermanament d’aficions molt bonic. Els resultats fan que el soci comenci a confiar en aquest equip. La brama fa però que el soci pensi que davant in rival més potent un altre gall cantarà. De moment el Valverde ha aconseguit un calaixet de punts boníssim i amb l’equip en formació. A les portes tenim els rivals grans. Per poc bé que ho fem podríem deixar sentenciada la lliga abans de nadal.
10. LA CAVERNA. El Madrid al tran tran va guanyar; segueixen a 7 punts. Els rivals ara per ara són els de Simeone a 4, el Sevilla a 5 i el Madrid. Sorprenent arrencada de lliga!