APARTATS

2 de febr. 2010

DINAR A LO CORRAL AMB LES NENES DE REUS 300110






Vam quedar a Lo Corral amb les Nenes (i Nens) de Reus. Als voltants de la una van arribar la Mònica i el Pep. Vam poder assaborir unes olivetes arbequines boníssimes preparades per la santa mare dels Vallverdú. No vam poder resistir la temptació. Mentre esperaven l'arribada dels Manolu's and company vam prendre unes cervesetes i vaig preparar un plat que fa parar boig a l'amant del formatge (del que en Pep i jo ens om fervents admiradors). Formatge calent amb virutes de pastanaga fresca per anar sucant. Mmmm! Infernal!
Poc després van arribar l'Anna, el Pol, el Manolo i la Moniqueta. Llàstima que aquesta vegada no van poder venir ni la family Sisteré ni la Blanca. En fi!
Total que vam asseure'ns a taula. Primer vam fer una mica de pica pica i després vam assaborir una bona amanida de pasta amb fruits del mar feta per la Xell. De segon llomillet amb suquet. Diabòlic! Diabòlic! De postres unes taronges de Cal Casalta i Coc Ràpid a la Vives-Sanabra (a veure si ens anem recuperant que et trobem faltar també). Una miqueta de cava i au, a fer-la petar tota la tarda. No va quedar "títere con cabeza". Semblàvem aquelles senyores crepades que passen la tarda de diumenge al Viena amb una sola consumició. Llavors van entregar uns regals -en honor al seu aniversari- a la Xell. De sobte l'hereuet dels Sierra-Isern es va despertar i xec, pobret, ja es va notar que estava afamat. Es va portar la mar de bé! Iblama


1 comentari:

... ha dit...

Iblama, segueixo tenint problemes per veure el teu blog... veig els videos sobre les lletres.