APARTATS

5 de febr. 2010

LES GUERRES SÓN UN ENGANY PER ASSOLIR NOUS INTERESSOS!

Aquest vídeo narra el testimoni de Mike Prysner en primera persona de l'ocupació de l'Irak. Ell mateix titlla l'arribada dels americans a Irak com ocupació. Ell mateix literalment diu que va haver de fer fora la gent de les seves pròpies cases ja que consideraven que eren perillosos; quan era ben evident que no feien res. Ell mateix parla de les incongruències d'una ocupació que mai s'hauria d'haver fet. Fins i tot diu que no hi havia armes de destrucció massiva. En definitiva, una altra guerra inventada amb uns interessos amagats. No volien anar a desbancar Sadam Hussein. No volien acabar al Al Qaeda. El que volien era quedar-se amb l'explotació del petroli i punt. En aquest sentit ni les persones tenen cap mena de valor. Si cal matar maten, no passa res. El "Gran Tio Sam" té el poder i la impunitat de fer el que li doni la gana. Si us hi fixeu quasi bé no planta cara al gegant americà per una rao ben senzilla: tenen les de perdre. Ja en el seu temps la Guerra del Vietnam no es va entendre massa. Avui en dia l'ocupació de l'Orient Mitjà no té cap més sentit que el de l'explotació.

Compte amb la manera que ens informem perquè ens diuen el que volen. Hem de ser el suficientment crítics per triar diferents versions -i si poden ser indepentdents millor- dels media, ja que habitualment tot es manipula. Tenint accés a pàgines com www.rebelion.org o elproyectomatriz.wordpress.com o reportatges com El final del letargo te n'adones que potser al món s'hi viu una realitat diferent de la que ens volen fer creure. Siguem crítics i denunciem les injustícies.

Per cert; sabeu quin és el darrer rumor? Doncs que a Haiti, amb el moviment dels terratrèmols i el bellugament de la terra, els pous de petroli han pujat cap a la superfície. Sembla ser que ja s'està parlant de qui els explotarà! Us imagineu qui! Demencial! Iblama