Barça 3 (Messi 3) - Atlético 0
El millor: Messi
El pitjor: la passivitat de la segona part

La crònica ____________________________________________________________

Com sempre el Barça surt endollat al partit. Poden tardar més o menys però te n'adones de la seriositat de l'equip. Tot i que l'equip matalasser semblava ben plantat el primer gol va arribar després d'una arrencada de Messi de fora cap a dins -clàssica- amb un xut creuat a la inversa de dins cap a fora impossible pel porter (1-0). De fer però, poca cara podia plantar l'Atlético amb Forlan a la banqueta. Abans de la mitja part Messi va fer el segon amb una jugada dels menuts davant de l'àrea rival i amb un remat al pal curt (2-0). Aquí es va acabar quasi bé tot. A la segona part Quique Flores va restructurar una mica els seus jugadors donant entrada a Forlan. La cosa va canviar molt. Els madrilenys van tenir dues arribades que vam treure sota pals. De totes maneres patir no vam patir gaire i és que amb l'Abi-Exprés estem ben defensats. El més destacable de la segona part va ser l'augment d'intensitat del rival que li va permetre tenir una mica més la pilota, un remat de Messi amb el cap resport amb una aturada magistral de De Gea i el gol de Messi després d'una trompada espectaculat de Villa amb el porter (3-0). Nou hat-trick de Messi i nou record en la història del futbol amb 16 victòries seguides en 81 edicions de la lliga. Tal com va dir l'entrenador matalasser possiblement el Barça de Guardiola sigui el millor equip de la història de la lliga espanyola i pot ser que Messi sigui el Di Stefano del segle XXI. I el més gran és que nosaltres en som testimonis de tot plegat, babejant partit rere partit. Visca el Barça! Iblama