Sporting 1 - Barça 1 (Villa)
El millor: Pedro
El pitjor: la primera meitat i Milito

La crònica __________________________________________________________
Doncs res! Virus Fifa, relaxament... Podem analitzar els diferents factors que van dur al Barça ha fer un mal partit, però el principal va ser el bon plantejament del Gijon. Tenien molt clar al que anaven, des del meu punt de vista; sortir a sac la primera part, a intentar marcar un gol i tancar-se a la segona per mantenir-lo. Els hi va sortir quasi de conya! A la primera part ens van arraconar i no ens van deixar jugar. La possessió nostra va ser de les més baixes i corrent cada vegada ens superaven. Creaven superioritat per banda i sempre ens guanyaven l'esquena. Si posem dues "tartanes" com són Piqué i Milito, junt amb Max, qui corre? Va ser un error. Per això a la segona part van posar Masche de central, per aprofitar la seva velocitat i la cosa va anar millor. No hi ha dubte que a la primera part vam sortir adormits. No estàvem frescos. Un clar exemple el tenim en el joc d'Iniesta i Messi, que una una altra vegada queien en la teranyina de jugadors que havia muntat Preciado. el jugador que tenia la pilota sempre tenia de tres a quatre jugadors que el tapaven i li feien la cobertura; així era impossible! Quan van marcar la consingna va ser clara, aturem-nos! I és que un entrenador amb dos dits de coneixement sap que els seus jugadors poden aguantar de 45 a 50 minuts corrent davant del Barça. El Betis i altres equips van voler jugar de tu a tu al Barça i en van sortir escaldats!
A la segona part, Pedro va obrir el Camp i els jugadors van sortir més endollats. Vam fer córrer la pilota, vam pressionar -cosa que a la primera part no ens va sortir-, vam fer parets... Vam fer una segona part decent, lluitant fins que Villa va fer el gol de l'empat faltant un quart d'hora. Un golarro! I d'aquí al final més arribades del Barça i res! Crec que va ser un resultat just!Iblama