APARTATS

22 de set. 2011

FUTBOL IBLAMA 2011-2012

LLIGA ESPANYOLA

Resultat: València 2 – Barça 2 (Pedro i Cesc).

El millor: Messi (sobretot per les assistències).

El pitjor: les guardiolades de Guardiola i Abi.

On el vam veure? Mitja part al Flaps i mitja al Tubo.

L’àrbitre: Regular. Hi dues jugades conflictives amb Messi de protagonista a dins de l’àrea. Podia haver xiulat penal tranquil·lament. No va perllongar el temps que va indicar al 4art àrbitre al final del partit. Va expulsar a Alba d’una manera una mica estranya.

Com ho he vist? La primera part horrorosa. Pot ser que el partit contra el València hagi estat el pitjor que he vist en els darrers temps. I tot per una guardiolada. No pots sortir a Mestalla amb tres defenses, un d’ells que acaba de sortir d’una lesió (Puyol) i dos a cama canviada (Masche i Abi). I a més sabent que els xés potencien les bandes. A la segona part amb la defensa de quatre vam tapar molt millor les bandes i ells quasi que no ens van crear més que una ocasió. La dita és molt clara Pep: si una cosa va bé no la toquis! Menys mal que vam tenir paciència i vam empatar. Fins i tot podíem haver guanyat però ens va faltar temps: la primera part.

Hi va haver moltes imprecisions en les passades i arribàvem tard a la pressió. No vam tenir el millor dia al primer temps. Per molt que acumulàvem gent a dalt tampoc vam crear massa perill. Els jugadors, a aquestes alçades, després de jugar tant temps junts i de la mateixa manera, han agafat uns automatismes, i això es va demostrar després del descans. Vam tornar als automatismes i vam jugar millor. Si ens hem recordem en els darrers temps de Rijkaard en algun partit important va jugar amb un 3-4-3 i la vam palmar. Recordo un Barça-Madrid on vam empatar a 3 gràcies a Messi.

De totes maneres considero que tal i com ha anat el matx el resultat és extraordinari! Ànims i endavant! Iblama