LLIGA ESPANYOLA

Resultat: Barça 5 (Villa, p.p, Messi 3).

El millor: Entre Messi, Cesc i Thiago.

El pitjor: no ho sabria dir.

On el vam veure? Després del concert de Sopa a casa de 3 a 5 de la matinada. Jejejeje

L’àrbitre: Bé.

Com ho he vist? Un Barça vendaval. Venia al Camp Nou un dels millors equips del començament de temporada amb un dels golejadors del moment i xec els hi vam passar per sobre. Els vam guanyar en totes les facetes: agressivitat, toc, precisió, gols –evidentment-, en defensa, mig camp... Només a la segona part van poder frenar una miqueta l’huracà culé. Si juguem així no tenim rival. I és que som capaços d’ofegar-los fent la pressió que fem de davant cap al mig camp. I si d’allà passen la defensa sempre està a l’aguait per si ha d’actuar. Ahir el 3-4-3 va estar ben treballat i les conseqüències d’aquest sistema és un tant per cent molt elevat de pilota, ocasions a dojo i no deixar que el rival t’inquieti. De fet aconseguim fer el camp minúscul per als contraris i això si no jugues al dos mil per cent és molt difícil de contrarestar. Si a tot el que salta a la vista hi afegeixes l’efectivitat i anar per tant amb diferència de dos o tres gols al descans els rivals es desencoratgen i abaixen els braços. Felicitats pel treball! Iblama