APARTATS

29 de set. 2011

FUTBOL IBLAMA 2011-2012

LLIGA DE CAMPIONS

Resultat: Bate Borisov 0 – Barça 5 (pp, Pedro, Messi 2 i Villa)

El millor: Messi, que iguala a Kubala (194 gols) com a millor segon golejador de la història del Barça. Segur que superarà César!

El pitjor: l’invent de la primera fase de la Xampions. Infumable!

L’àrbitre: inadvertit.

On el vam veure? La repetició a l’Esport 3 des de casa tranquil.

Com ho he vist? Recordo la copa d’Europa de l’any 1992 i em cau la baba. Tot eren eliminatòries a doble partit i l’emoció estava servida a cada enfrontament amb la l’anada i la tornada, els gols amb valor doble... Estem desvirtuant la competició –en els darrers anys- amb l’entrada (no deixo de reconèixer que per mèrits propis) d’equips mediocres com el Bate, el Pilsen i altres. La lligueta inicial és un avorriment i el cert és que només serveixen per engrandir les arques de la UEFA.

Ahir el Barça es va veure en el repte d’haver de jugar a Minsk i el cert és que va complir amb la tasca. No crec ni que juguéssim al 50% però és que la diferència és immensa. Qualsevol equip de la nostra lliga podria plantar cara al Bate que només va saber tancar-se al darrere amb tots els efectius. Què tocava? Doncs toc i paciència i així van anar arribant el gols sense prémer massa l’accelerador.

Em quedo amb la gran progressió de Thiago que és capaç de donar un aire diferent al mig del camp, la consolidació de Masche en defensa i el nou record establert per Messi. Hem pogut veure grans jugadors al nostre club però aquest argentí els supera a tots ells i el més gran és que li mires l’edat i somnies que encara li queden molts anys. Ara només queda superar César (235 gols), el màxim golejador de la història culé. Iblama