APARTATS

18 de juny 2012

ET REGALO UN PERSONATGE 2: LA BRÍGIDA

Participació a ET REGALO UN PERSONATGE 2 de http://ricderiure.blogspot.com.es/2012/02/et-regalo-un-personatge-2.html.

La Montse (http://fonsdarmari.blogspot.com.es/2012/03/la-descoberta-den-jim.html ) ha creat en Jim i Jo (iblama) creo la Brigida .
Aquesta és la meva participació.
 
En acabar en Jim i en Tinet es van mirar. Se sentien però no es van dir res! Un volcà de sentiments i emocions va envair el seus cors. Ambdós se sentien atemorits pel que pogués dir la gent. No sabien ben bé com expressar tot el que els oprimia. Però hi ha moments en els que no cal dir massa cosa més . Del cos t’emana com una mena d’energia que es compenetra amb la de l’altre si t’hi avens; sobren les paraules. Va absorbir amb nervis el darrer traguet de cervesa que li quedava al got. Va treure’s de la cartera un bolígraf i sigilosament li va anotar quelcom darrere d’un bitllet vell de bus i ho deixar mig amagat sota del seu got. Va agafar la seva cartera i després d’una intensa mirada va sortir del local. En Tinet no va gosar girar-se. Nerviós va posar la mà damunt de la nota i la va arrossegar fins amagar-la sota de la taula. Encara tenia el got mig ple però se’n va anar al lavabo. Es va tancar i va mirar la nota. Era un maleït codi postal. I què volia que fes? Va tornar a la taula però ja no va ser capaç de fixar-se en res del que succeïa al seu voltant. La seva ment ordia què podia fer.
La Brigida era una noia una mica especial. Treballava en una guarderia tot i que no li agradaven els nens i jugava a futbol amb les amigues malgrat no ser de cap equip ni haver vist mai un trist partit per la tele. Li agradava això de fer anar les cames i els peus i jugar amb la pilota.
Plegava a les tres de la guarderia i els dimecres solia passar per correus. Li agradaven els reptes i es picava amb el seu germà Jim per conèixer persones noves. Va demanar el seu número i l’operari va obrir la guixeta; n’acabava de treure una carta.

1 comentari:

ricderiure ha dit...

molt bé titu!! moltes gràcies per participar-hi!!

ens veiem aviat!!!