APARTATS

25 d’ag. 2014

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 3 - ELX 0.

COMPETICIÓ. Campionat de Lliga. Primera jornada.
MARCADOR I GOLEJADORS: Barça 3 (Munir, Messi) – Elx 0.
TV O RÀDIO. TV primera part i segona part Ràdio (Catalunya Ràdio).
EM QUEDO AMB… Munir i les ganes de Messi.


MÉS VALDRIA QUE NO HAGUÉS SORTIT DE CASA: Busquets.
EL TÒPIC. L’elx no és ningú!
LA DADA. Messi és a 6 gols d’Alcàntara.
EL DE NEGRE. En verd. Ha expulsat correctament Mascherano.
EL RIVAL. Guerrer. Ha plantejat un partit a la defensiva i el cert és que han jugat junts i ordenats. Han tingut una mica de sort a la primera part ja que podien haver encaixat dos gols mínim. La única que han tingut ha suposat l’expulsió de Masche.
EL BARÇA.
-VIRTUTS. Han semblat endollats i amb ganes. Els fitxatges nous que han jugat bé; Matieu Rakitik. I molt bon paper de Munir i Rafinha.
-DEFECTES. Caure al centre i no ser contundent a mig camp. Segueix sense agradar-me Masche al darrera. Perdem alçada i contundència al mig.
-DUBTES. Què passa amb Bartra? Quin paper tindrà Xavi? l’Assumirà. Recuperarà el poder Busi? Què passarà amb un equip més gran? Estem per competir al màxim nivell?
L’ANÈCDOTA. Ha saltat un gat negre al camp. Mala senyal! Alguns ja pensen que no guanyarem res per aquest malastruc. Al minut 17:14, la gent ha tornat a cridar Independència!

LA CAVERNA. De moment poca cosa a dir del Barça. Ja tenen prou feia a ocultar les imatges en les que Cris agredeix un jugador, les patades i trompades de Ramos o els calbots de Simeone a línia. Si això hagués passat al Barça...