APARTATS

12 de gen. 2015

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 3 - ATLÉTICO 1



COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
MARCADOR I GOLEJADORS: Barça 3 (Ney, Suárez i Messi) – Atl. Madrid 1.


TV O RÀDIO. Tv al Flaps mitja part i ràdio amb la Graderia segona part.
EM QUEDO AMB… Rakitic.
MÉS VALDRIA QUE NO HAGUÉS SORTIT DE CASA:
EL TÒPIC. Imatge de Pep Team!
LA DADA. Trenquem la ratxa negativa de dos anys sense guanyar l’equip de Simeone.
EL DE NEGRE. Errat i permissiu. Va deixar jugar massa i les patades dels colchoneros es van deixar notar en excés, fins al punt d’haver-li fet sang a Ney en una jugada en la que el jugador mereixia l’expulsió. L’àrbitre no va xiular ni falta. El gol de Suárex ve precedit d’unes suposades mans de Messi; no es veu clar. Em decanto perquè no eren mans. I el penal que a ells li xiula no es penal.
EL RIVAL. Ordenat però que ahir no va arribar a dalt amb claredat.
EL BARÇA.
-VIRTUTS. Avançar molt la defensa. Pressionar sense descans. Ser letals davant. Anar a ràpid al davant sense massa transició al mig camp (canvi d’estil, aquesta vegada si; semblàvem nosaltres els colchoneros).
-DEFECTES. Ahir no haver fet el gol de la definitiva tranquil·litat abans.
-DUBTES. Si serem capaços de mantenir aquesta primer alineació i segon la intensitat amb rivals menys poderosos.
L’ANÈCDOTA. Messi va rebre l’homenatge de la Lliga abans de començar el partit per ser el màxim golejador de la història. I a més va tornar a marcar.
LA CAVERNA. Aquesta setmana ha nascut la caverna culer. Des de Barcelona mateix han aparegut informacions per desestabilitzar el Barça entorn a les males relacions entre Luis Enrique i Messi. Ahir Masche, Messi i el mateix entrenador ho van desmentir deixant clar que era una informació que sortia maliciosament de la mateixa premsa de Barcelona. Tenim doncs l’enemic a casa.
A la caverna de Madrid. Quan una jugada es dubtosa no podem passar hores i hores discutint en contra del Barça. Les mans de Messi no són clares per tant davant el dubte no es xiula. Per cert... tornem a ser aquí! Almenys momentàniament! Ahir vam guanyar a un equip al que el vostre Madril encara no ha pogut guanyar! A gaudir!