APARTATS

29 de gen. 2015

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES. COPA: BCN-ATLÉTICO



COMPETICIÓ. Copa del Rei.
MARCADOR I GOLEJADORS. Anada: Barça 1 (Messi) – Atlético 0. Tornada: Atlético 2 – Barça 3 (pp y Ney).

TV O RÀDIO. Mitges parts a la tv del Flaps i CATRADIO les segones parts.
EM QUEDO AMB… a l’anada amb Rakitik i a la tornada amb el trident de davant.
MÉS VALDRIA QUE NO HAGUÉS SORTIT DE CASA. Anada: Alves. Tornada: Masche.
EL TÒPIC. Gran Barça!
LA DADA. Neymar ja porta 21 gols enguany en totes les competicions.
EL DE NEGRE. A l’anada bé. A la tornada horrorós. Ens ha xiulat un penal que no era, no ens ha donat un gol legal de Ney i ha deixat de xiular un altre penal en contra nostre per mans que era. Hauria d’haver expulsat com a mínim a Thuran per desconsideració i a altres per la violència i la reiteració de les patades.
EL RIVAL. A l’anada es va mostrar molt sòlid. A la tornada ha anat amb massa alegria a pressionar al davant i no ha comptat que el Barça sorprendria a la contra. A la segona part ha abaixat els braços.
EL BARÇA.
-VIRTUTS. A l’anada, tenir no perdre els papers i evitar que ens marquessin essencialment, considerant que l’eliminatòria és a doble partit. A la tornada, el contraatac ha estat letal. Velocitat de circulació de la pilota de darrere cap endavant i definició.
-DEFECTES. A la tornada, encaixar un gol tan aviat.
-DUBTES. Cap. Així cap!
L’ANÈCDOTA. Com un mal auguri l’àrbitre ha fet començat el partit amb retard perquè no li anava el sistema de comunicació amb els seus companys. Després no estava convençut amb les xarxes de les porteries. Han expulsat a la mitja part als vestuaris a Gabi. Arda Turan ha fotut pel cap del jutge de línia la seva bota. I finalment dir de la poca esportivitat del rival. L’Any passat quan van guanyar la lliga al Camp Nou la gent els va aplaudir. Avui afeccionats i equip s’han comportat com a mal perdedors.
A LA CAVERNA. Bé. Encara que em costi de reconèixer-ho sembla que tenim un equip consolidat. No fa ni vint dies que ens volíem tallar les venes i ho volíem cremar tot. Així és el futbol. Quan la pilota entra, alegria! Quan no negror! Per cert... el Madrid està eliminat no? I una altra cosa: irrisori que només posin dos partits a Cristiano Ronaldo per fotre cops de puny als rivals. Teniu corrompuda la política i l’esport!