APARTATS

25 de gen. 2015

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES. ELCHE 0 - BARÇA 6.



COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
MARCADOR I GOLEJADORS: Elche 0 – Barça 6 (Piqué, Messi 2, Ney 2 i Pedro).

Foto: fcbarcelona.cat

TV O RÀDIO. Tv a Colldejou.
EM QUEDO AMB… Neymar i Messi i la tenacitat de Pedro.
MÉS VALDRIA QUE NO HAGUÉS SORTIT DE CASA:
EL TÒPIC. Va costar obrir la llauna però amb la llauna oberta, festival!
LA DADA. Cinc partits consecutius marcant Messi.
EL DE NEGRE. Poc contundent. Encara podia haver tret més targetes als rivals, especialment a Damian (impresentable). El primer gol no hauria d’haver pujat al marcador. La norma de les faltes ha canviat. El penal encertat.
EL RIVAL. Pobre i mira que la toquen bé quan s’hi posen. Van acular-se massa.
EL BARÇA.
-VIRTUTS. Fallar menys de l’habitual. La picardia del primer gol. La no desesperança. Messi al mig es converteix en un assistent excels.
-DEFECTES. Massa lents a mig camp. La poca mobilitat al davant. Messi a mig camp fa perdre contundència a l’equip i fa perdre pilotes perilloses en aquesta zona.
-DUBTES. El dubte el tinc en el mig camp. Sembla que amb Rakitic, Busi i Iniesta el mig camp és més fluid que amb Xavi, Thiago i Masche. Llàstima ahir no veure des del començament Sergi Roberto; mereixia la titularitat després dels bons partits de la copa.
L’ANÈCDOTA. Ahir hi va haver un enfrontament clar entre Damian i Ney. Des de la banqueta culer es demanava major contundència als àrbitres. Al final la sang no va arribar al riu i al final del partit van acabar abraçats. Curiós si més no!
LA CAVERNA. Com a mínim ens anem mantenim a dalt de tot i a la mateixa distància de vosaltres. Sé que el primer gol no havia d’haver pujat al marcador; el jugador no pot treure la falta fins que xiula, però ara no cal que feu cent hores de programes recalcant això. Serà que a vosaltres no us regalen molts primers gols, i darrers també. Per cert; ja teniu força material per discutir sobre els partits que haurien de caure a Cristiano Ronaldo. Un gran futbolista, una vergonya de tio damunt del camp. Agressor, xulo, prepotent... que més falta per fotre-li deu partits. És una pena!