APARTATS

14 de maig 2015

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2014-2015. BARÇA-BAYERN

COMPETICIÓ. Lliga de Campions.
MARCADOR I GOLEJADORS: ANADA: Barça 3 (Messi 2 i Ney) – Bayern 0. TORNADA: Bayern 3 – Barça 2 (Neymar).

TV O RÀDIO. ANADA: primera part a l’Únic (Reus) i segona part la TDP de CATRÀDIO. TORNADA: TV3 amb CATRÀDIO a l’àudio.
EM QUEDO AMB… ANADA: Messi. TORNADA: Ter Steguen.
MÉS VALDRIA QUE NO HAGUÉS SORTIT DE CASA: ANADA: --. TORNADA: Busquets.
EL TÒPIC. ANADA: Messi es menja Guardiola i el Bayern. TORNADA: A la final de Berlín per la porta gran!
LA DADA. ANADA: Messi es converteix amb el màxim golejador de la Xampions amb 77 gols. TORNADA: es trenca la ratxa de 7 partits sense encaixar un gol. Seguim sense guanyar a Munic! Si no hi ha cap lesió, podrem posar l’equip de gala!
EL DE NEGRE. ANADA: innecessari. TORNADA: correcte en les targes i en no donar un gol al Bayern que no era (la pilota no va entrar del tot).
EL RIVAL. ANADA: primer amb 3-4-3 i després amb defensa de 4 el Bayern va fer el que va poder, tot i les nombroses baixes. Al final l’equip es va ensorrar físicament i el Barça va sentenciar l’eliminatòria. TORNADA: Va fer un digne paper guanyant el partit a casa.
EL BARÇA.
-VIRTUTS. ANADA: fer els tres gols i no encaixar-se cap és el somni en una eliminatòria que tothom voldria tenir. El trident va lluir com mai i la segona línia van fer un gran paper, tenint a Alves, Rakitic i Iniesta com a elements aglutinadors a mig camp. TORNADA: Bona primera part reaccionant al gol inicial d’ells Objectiu complert: marcar fora. A partir d’aquí l’equip va afluixar i no va arriscar, cosa que va ser aprofitada per ells per guanyar el partit. Saber combinar estones de pilota amb contraatacs que al final ens van permetre fer els gols, amb pilotes llargues i corrent endavant.
-DEFECTES. ANADA: i també en la tornada la pèrdua de la marca en dues jugades puntuals fer que no ens va suposar un gol primer però ahir si. TORNADA: baixar els braços a la segona part.
-DUBTES. Ser capaços de mantenir la intensitat i no perdre les marques.
L’ANÈCDOTA. ANADA: el Camp Nou es va vestir de gala fent un mosaic que llegia “We are ready”. Impressionant! En Pep va parlar de Messi i l’argentí la va liar el solet. En el gol que marca trenca la cintura a Boateng. TORNADA: a la mitja part en Pep i en Messi van tenir una conversa anant cap al túnel de vestidors. Suárez va ser substituït per molèsties musculars.

LA CAVERNA. ANADA: Tres dies es van passar dient que el Bayern era un equip mediocre i que ens en va fotre 7. Toma! Tres a zero. Mentrestant la Juve us va guanyar 2-1. TORNADA: al final no hi haurà final “espanyola”. Us heu hagut d’engolir les vostres pròpies paraules i pronòstics. Anant rient del Bayern i la Juventus... en la vostra línia. Un gol d’ells us ha condemnat a veure la final per la tele. Nosaltres si que hi serem. Au, ara a animar “al único equipo español que queda”.