1) COMPETICIÓ. Lliga de Campions.
2) MARCADOR I GOLEJADORS. ROMA 1 - BARÇA 1.

3) TV O RÀDIO. Tv BEIN a casa com rei.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Barça impotent!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Una nova pilota al pal i un nou lesionat, mentre Messi fa cent partits!
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR. Mattieu.
-EL PITJOR. Rakitic.
-L’INDULTAT. Suàrez.
6) L’ENTRENADOR. Sobtat. No podem jutjar si les millores que ha introduït a la segona part haguessin tingut els seus fruits ja que Rafhina s’ha lesionat. A la primera part els canvis de posició de Messi a mig camp han ajudat a tenir més toc però han despoblat la davantera. Mires a la banqueta i és desolador.
7) L’ÀRBITRE. Correcte.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Catenaccio. Els tios s’han plantat bé al darrere, pilotada amunt per ser baixada per Dzeco i a córrer per la banda. Reconèixer el gran gol que han fet!
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. Bona primera mitja hora, sobretot per la intensitat que ha demostrat.
-DEFECTES. Hem hagut de renunciar a les bandes per tancar les pujades dels seus i per tant no hem pogut fer pujar tant els laterals com en altres ocasions. Ens ha faltat mobilitat i rapidesa al mig. Així com desequilibri per banda per part de Neymar.
-DUBTES. Tenim lesionats i no tenim massa recanvis.
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Us entesteu a seguir dient que els àrbitres ajuden al Barça. Al mateix nivell us poseu que els vostres polítics!
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Aquesta vegada pronòstic errat. Per al proper rival el Llevant pronostico un 2-0; eufòria rebaixada