APARTATS

30 de set. 2015

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016.1) COMPETICIÓ. Lliga de Campions.
2) MARCADOR I GOLEJADORS: Barça 2 (Sergi Roberto i Suàrez) – Leverkusen 1.


3) TV O RÀDIO. Tv3 i la TDP a casa.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Victòria balsàmica!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Nova lesió d’un jugador del Barça: Iniesta (1 mes). Suàrez porta 6 gols com Messi. Al començar es va xiular l’himne de la Xampions amb crits d’Independència.
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR: Suàrez.
-EL PITJOR: Ter Stegen.
-L’INDULTAT: Sergi Roberto.
6) L’ENTRENADOR: Lent. Li va costar molt veure que el rival ens tenia guanyat una vegada més el mig camp. Quan va introduir els canvis el partit va canviar de cop.
7) L’ÀRBITRE. Europeu; segueixi, segueixi! Va mostrar una targeta encertadament a Neymar per llençar-se dins de l’àrea.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Genial. Va explotar bé tots els recursos que tenia i amb els que sabia que podia fer mal al Barça: rapidesa, precisió, ajudes de més d’un jugador en defensa i forta pressió. Els hi va faltar fer un segon gol que matés el partit. Cap a la part final, quan el Barça estava millor, es van ensorrar una mica. Sent justos dir que ahir van perdre injustament.
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. Tenir fe fins al final.
-DEFECTES. No tenir un mig del camp més fort per destruir el seu futbol. Les línies estaven massa separades de manera que per ells era molt fàcil jugar allà al mig per generar superioritat i anar endavant. Una nova errada de Ter Stegen incomprensible. Una pilota dins de l’àrea petita ha de ser del porter sempre. Matieu al lateral és horrorós. Vam perdre massa pilotes a mig camp fet que va propiciar contraatacs d’ells.
-DUBTES. Cada vegada tenim menys jugadors. Faltaria pujar algú del filial a mig camp perquè comenci a prendre el relleu a Iniesta. Busquets de mitja punta es perd massa. Necessitem un Xavi o un jugador semblant, capaç de donar una certa pausa a l’equip i un punt de coneixement.
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. De villans a herois! En menys de dos minuts vam passar de ser els pitjors del grup a ser líders. És el que té el futbol! I això continua!
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Victòria encertada, no el resultat! El proper rival és el Sevilla; complicat i més a casa seva, tot i que no van massa bé enguany.  Veig el Barça molt justet i sense massa alternatives. 1-1.