APARTATS

17 d’oct. 2020

CRÒNIQUES FUTBOLERES. GETAFE 1 - BARÇA 0

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: Lliga. 4a Jornada.

-ALINEACIÓ. Porteria: Neto. Defensa: Roberto, Piqué, Lenglet, Dest. Mig: Busi, DeJong, Griezmann, Pedri i Dembelé. Davantera: Messi.



-MARCADOR: GETAFE 1 - BARÇA  0.

2. EL TITULAR: Xocar contra una roca i no saber reaccionar en una hora i mitja!

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. 9 anys després el Fe guanya el Barça justament. No falla tampoc; jornada de seleccions i el Barça falla! És com un bucle!

4. LES CLAUS. 20 minuts bons del Barça, la resta un partit miserable! Molt mirar la llibreta però noi hem anat a pitjor amb els canvis. Quan hem jugat bé? Quan hem anat ràpid i hem obert les bandes apostant pel desbordament sobretot de Dembelé. La resta de partit llençat a les escombraries. Cap capacitat de reacció. Al contrari; els canvis han fet anar malament el Barça. Quan havia d’haver tocat els dos o tres pitjors jugadors Roberto, DeJong o Griezmann, va i treu de lo milloret Demebelé i Pedri. Avui era el dia ideal per avançar els extrems i exigir més la defensa rival. Provar Dembelé i Fati per les bandes però no. Decebedor Koeman! Tant costa apostar per un 10 titular i fer petited modificacions?

5. LA CARA I LA CREU. Pedri. Ha aportat quelcom diferent. Se la juga, ho intenta, aporta! Suma, en definitiva! Griezmann; paciència acabada! Inutilitza la banda dreta! Que vagi parlant! Jo no el fotria més!

6. EL RIVAL. A lo seu! És un equip miserable, de segona! Però té molt clar el que ha de fer per desquiciar el Barça. Defensa dura i agressiva i verticalitat al davant. Línies molt juntes, ajudes a les bandes i a córrer al davant! N’han tingut una i l’han fotut dins. Després ens han perdonat! A destacar Cocurella, un jugador que està creixent i era un lateral ideal per al Barça. Ha fet la pell a Roberto. Qui n’és el responsable de que no el tinguem al Barça?

7. LA MOVIOLA. Soto Grado. Miserable! Hauria d’haver expulsat Nyon ja a la primera part i no ha tingut els pebrots necessaris. En canvi ens ha cosit a targetes per merdes a nosaltres; protestes, cops que no eren... El penal; mira, accepto que sigui però noi; lamentable tant de Var i tanta tonteria.

8. LA VEU DEL SOCI. Estic molt indignat primer amb la inutilitat de Koeman d’haver llegit malament el partit. No ha sabut trobar cap solució a l’estratègia del Geta en una hora i mitja i per més inri ha fet uns canvis que no han aportat res de res. Sumem 7 punts de 12! Dues victòries, una derrota i un empat. Començament ridícul. Esperem que sigui com Guardiola, un mal començament i una remuntada brutal i consolidació amb el temps. Avui és de les nits que a dormir d’hora! Per cert; quina merda d’equipament aquest rosa, no pel rosa sinó per la combinació de rosa i verd. Vergonyosa combinació!