APARTATS

2 de nov. 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES 21-22. DINAMO 0 - BARÇA 1.

1. LES DADES DEL PARTIT. 
Xampions. Lligueta
DINAMO 0 - BARÇA 1 (Ansu).



2. EL TITULAR: ‘Primera victòria fora de casa després de 15 partits’!
3. LES CLAUS DEL PARTIT.
BARÇA.
M’HA AGRADAT.
-Ja d’entrada m’ha agradat 4 efectius a mig camp amb Busi, Nico, Dejong i Gavi. S’ha vist l’equip més compensat.
-La decisió i el bon saber fer del primer quart d’hora i durant gran part de la segona part (excepte moments puntuals).
-El fet de tirar l’equip més endavant ha fet que junt amb bona pressió recuperéssim pilotes i els féssim caure en fora de joc
-En Ter Stegen que hi sigui quan toca. Ha fet una aturada apoteòsica.
-M’ha agradat i molt veure com els jugadors es cobreixen l’esquena quan un puja i es trasllada en la posició.
-Que voleu que us digui; m’il•lusiona Dembelé. Aquest si que és un jugador diferent! Imprescindible per alliberar  Depay i Ansu. 
-Golàs d’Ansu!
NO M’HA AGRADAT.
-A la primera part no hem xutat a porta.
-A pilota aturada ens han agafat l’esquena i ens han creat problemes.
-Les pèrdues absurdes de pilota a mig camp que ens ha deixat amb el cul a l’aire.
RIVAL.
-Diuen que els hi agrada tocar la pilota però jo crec que la seva virtut és pilota als extrems i a córrer com a bales per acabar rematant centrades. Tenen la pega que els hi costa molt marcar gols (cap en xampions) però la sensació de perill i angoixa cada vegada que pugen la banda. Des de darrere els hi ha costat molt treure la pilota. Amb pressió elevada els pots posar en moltes dificultats, com ha fet el Barça. Em quedo amb Tsyhankov a l’extrem i Kedziora al lateral.
4. LA CARA I LA CREU. La cara li dono a Mingueza. Ha fer un bon partit en defensa i pujant a l’atac i centrant. El més fluix de l’equip avui crec que ha estat Dejong.
5. LA MOVIOLA. Ovidiu Hategan. Parla molt i està bé sempre i quan després descompti el temps que hi perd. S’ha estalviat una tarja a un jugador d’ells que ens ha aturat un contraatac nostre. Ha anu•lat un penal a Ansu que crec que és. El toca i el derriba!
6. PER RECORDAR. Les dades de Dembelé fan esgarrifar. Ha jugat un 50% dels partits que podia haver jugat. A veure si pot tenir regularitat!
7. LA VEU DEL SOCI. Content amb el joc de l’equip i la millora -o el fet de fer millor- certs automatismes. És la primera victòria fora de casa. Ens posem segons de grup amb 6 punts. Ens la jugarem la propera jornada amb el Benfica al Camp Nou. Tot i que clar que aquesta enguany no és la nostra lluita. Cal però donar al màxim per respecte a l’afició.
Per cert; no hem trobat gens en falta Piqué!