APARTATS

6 de gen. 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES. LINARES 1 - BARÇA 2

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

Copa. 16ens final.

LINARES 1 - BARÇA 2 (Dembelé i Jutglar).



2. EL TITULAR: ‘Remuntada amb les vaques sagrades’.

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

-La primera part ha estat ben ordenada i hem estat prou bé. Tres centrals i dos carrilers amb el debut d’Alves. N’hem tingut dues però no les hem fet i ells han fet un gol al 18 que ens ha trastocat.

-Els canvis a la segona part en les posicions en les que l’entrenador ha considerat que hi havia més mancances han permès veure un Barça amb major potència però sense massa joc. Ens hem precipitat massa. Amb l’ajuda del porter Dembelé ha fet el primer i al 70 Jutglar ha donat la volta. Patiment fins al final ja que no hem estat del tot cohesionats, amb un gol anul•lat a ells i un pal.

RIVAL. Crescut davant el Barça. Sabien de les seves forces que no eren altres que tenir molt d’ordre, concentració, aguantar i si podia ser fer un gol. A més han estat força agressius. Carnicer ha amargat la vida per la seva banda a Dembelé sobretot. Han fet el seu gol i han aguantat prou bé per ser un equip inferior. El seu entrenador ha sabut llegir molt bé les debilitats culers, posant jugadors entre la línia de la defensa i el mig nostre que ens han destarotat. Bon paper!

4. LA CARA I LA CREU. Ens mata seguir fallant massa gols. Bé en els passis (820) i en la possessió (quasi 90%) malament en la finalització (24 ocasions i 7 a porta).

5. LA MOVIOLA. Cuadra Fernández. Laxe en les targes, bon partit. Ben anul·lat el gol d’ells

6. PER RECORDAR. Debut d’Alves de nou amb el Barça. Bones sensacions!

7. LA VEU DEL SOCI. M’agrada molt aquest format de copa. És molt interessant enfrontar-se amb equips inferiors a casa seva. Hi ha major competitivitat i a partit únic. Afavoreix l’emoció i dones vidilla a clubs inferiors.

Em quedo amb la reflexió que va fer Bordalàs. Com pot el Barça fitxar amb aquesta alegria amb els problemes econòmics que tenim? Ens falten explicacions de la directiva. Ens falta transparència!