APARTATS

8 de gen. 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES. GRANADA 1 - BARÇA 1

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

Lliga. Jornada 20.

GRANADA 1 - BARÇA 1 (Luuk).



2. EL TITULAR: ‘Ens birlen dos punts amb un gol mal anul•lat al Barça’.

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

-Primera part contemplativa i lenta amb poques
desmarcades. Hem caigut a la seva trampa -com sempre- i ens han fer anar a caure al mig. No hem tingut gaire profunditat i ens hem mogut poc. L’equip ha estat massa estàtic. Ara n’hem tingut una, amb centrada des de l’esquerra, i el Luuk l’ha ficat a dins. Incomprensiblement el gol ha estat anul•lat per un fora de joc d’una jugada anterior.

-A la segona part ens ha costat déu i ajuda arribar a l’àrea. Només les centrades laterals ens han permès generar perill i en una d’elles el Luuk ha fet el gol a centrada d’Alves; avui els millors. Després Xavi s’ha equivocat en els canvis traient sobretot el Luuk i el jugador que millor podia haver jugat amb espais (Dembelé) amb el Granada bolcat. L’expulsió absurda de Gavi i la lesió dd l’Èric ens han acabat d’enterrar i ens han empatat.

RIVAL. Rival competitiu que ha mantingut la cara en tot moment al partit. Hi han cregut i han sabut fer molt bé els canvis, jugant-se-la amb tota l’artilleria possible en atac. Així ens han empatat. Han jugat molt ordenats des del darrere. Robert Moreno ha fet una gran feina. El fan un equip difícil de superar si no és amb pilota aturada o centrades laterals o xuts de fora. Han aconseguit marcar molt bé Dembelé. Han merescut el gol per l’ímpetu que hi han posat!

4. LA CARA I LA CREU. La cara és per Alves. Ha fet un bon partit! La creu és per Dembelé. Avui partit lamentable. Xavi el podia havia haver provat a l’altra banda.

5. LA MOVIOLA. González Fuertes. Lamentable ell i el Var. Ens birlen un gol per un fora de joc posicional de la jugada precedent. Ens han cosit a targetes i ha permès un joc enfangat per part seva. L’expulsió de Gavi és justa!

6. PER RECORDAR. Portem ja tres partits en els que ens marquen en el tram final o en el descompte. Així no anem en lloc!

7. LA VEU DEL SOCI. Partit de nou decebedor. Veus coses interessants però també veus coses lamentables. Cagades com les de Ter amb el peu (tot i les aturades que ha fet decisives) o la cagada en el gol de Piqué destarotant tota la defensa són imperdonables. Jugadors com Busi no poden jugar 90 minuts. El Xavi no ha sabut llegir bé el partit. Al final ens han passat per sobre perquè han creat superioritat al mig del camp i al davant. La derrota pot ser que sigui demèrit nostre -en part de l’equip tècnic- però també hi té mèrit el rival!

Per mi lo de menys és la classificació! Així no anem enlloc!