APARTATS

11 de des. 2011

FUTBOL IBLAMA 2011-2012

LLIGA ESPANYOLA

Resultat: Real Madrid 1 – F.C.Barcelona 3 (Alexis, Xavi, Cesc)

El millor: Guardiola i Puyol i Iniesta a la segona part.

El pitjor: -

L’àrbitre: Bé.

On el vam veure? A casa, a Reus!

Com ho he vist? JA EM PUC MORIR!

Són les 2:18 de la matinada. Acabo d’arribar a casa, després de deixar el Martí i el Luis. Quina gran nit!

He començat el partit patint i mira que no he mirat cap prèvia ni partit previ però noi, als cinc minuts de començar l’olla ha començat a bullir. I com ha bullit! Als 23 segons el Mandril ha fet el primer gol i ens ha baixat totes les expectatives de cop! Quasi que no hem tingut temps d’obrir ni la cervesa. De fet, el segon entrenador –en Titu- no havia arribat a la banqueta. Llavors, amb el gol dels blancs, hem pensat i hem sabut restructurar la situació i l’equip. Hem passat del 4-3-3 a un 3-5-2 jo crec. Amb un mig del camp amb Busi, Xavi, Messi, Alves i Cesc i dos puntes ben oberts –rarus- com eren Iniesta i Alexis. Després ho hem canviat pujant Cesc i baixant Iniesta i l’hem liada. Els madrits no han sabut rontrarestar el canvi culer i els hem àmpliament superat; en el que quedava de primera part i tota la segona. Ja podien fer canvis que al final amb els suports en curt i els canvis de posició els hem fet parar bojos. Total que en Cris i en Di Maria no han sabut que fer i una vegada rere l’altra queien a les mans dels nostres grans Piqué i sobretot Puyol! I Així n’hem pogut fer quatre, cinc... era igual! El bany que els hi hem fotut queda clar amb les patades constants dels seus defenses; pretenien aturar un joc que no té fre, no té aturador! Juguem a ser els millors; a tocar-la, a pressionar, a desmarcar-nos, a fer passes en curt... i en això , ningú no ens supera!

Hem passat a posar els collons damunt de la taula i els hem posat –tot i que he patit- jugant amb un 3-5-2 o 3-4-3 en molts moments- i els hem superat abastament!

I ho hem anat a celebrar, primer fent bufar la trompeta esbudegada i després passant pel Prim i anat al ritual del Tubo amb el Luis.

Una nit extraordinària per no oblidar i per agrair una vegada més al Pep i al Tito! Gràcies! Visca el Barça i Visca CA-TA-LU-NYA! Iblama

Fins i tot els més mandrilenys es rebaixen davant el recital culer: http://blogs.as.com/tomas_roncero/2011/12/la-pesadilla-contin%C3%BAa.html

Q-U-É G-R-A-N! ME’N VAIG A VEURE LES REPETICIONS TOTA LA NIT!