APARTATS

21 d’abr. 2016

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016.



1) COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS. Dépor 0 – Barça 8 (Suàrez 4, Bartra, Messi, Neymar, Rakitic).
3) TV O RÀDIO. Primer per whassap per gentilesa de “Minuto y resultado eix Marti J.M @jmmd1978 and Ricard Martí @rmpuigvert”. Barça tv. 



4) EL TITULAR DE PREMSA. Renaixement culer!
5) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Es trenca el malestruc de la samarreta groga./ Suàrez a un gol de la pilota d’or./ Ple a Riazor. El públic es va posar a xiular al seu porter, culpant-lo dels mals de l’equip./ Partit sense encaixar gols.
6) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR. Suàrez.
-EL PITJOR. --
-L’INDULTAT. Bartra.
7) L’ENTRENADOR. Motivador. Costa molt aixecar una mala dinàmica i pel que sigui en Luis Enrique sembla que ha sabut fer canviar els ànims de l’equip. Ara cal afiançar-ho de cara al proper partit contra l’Sporting a casa i d’aquí a final de temporada. Hem de deixar clar que som els únics que depenen de nosaltres mateixos.
8) L’ÀRBITRE. No calia que xiulés! Li ho van posar molt fàcil.
9)EL RIVAL. De vacances. Amb els deures fets en la temporada ahir van sortir a passar l’estona. Indigne per un equip de primer nivell.
10)EL BARÇA.
-VIRTUTS. Ganes, coneixement i contundència. Ahir va entrar tot a diferència dels altres dies. Ahir vam tenir aquell punt que davant el dubte entra. Em va agradar força en Bartra i van semblar recuperats diferents jugadors.
-DEFECTES. --
-DUBTES. Que no sigui un miratge! La clau serà el partit contra el Betis!
11) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Tot continua igual. Com he dit els únics que depenem de nosaltres som el Barça. Segueixo veient que el millor equip és l’Atlético i que el Madrid s’està compensant molt bé. Final emocionant. I torno a recuperar una vella reflexió de començament de temporada encara que pugui semblar una excusa. El Barça s’ha passat mitja temporada jugant amb 11 jugadors i sense tenir recanvis degut a la sanció injusta que va patir. Vam fer el cor fort i ens en vam sortir però el físic crec que ho ha acusat. Si som capaços de vèncer aquesta lliga vist tot el que hem vist i amb les incomoditats a les que hem hagut de fer front (com per exemple les lesions de Messi i Neymar), sense cap mena de dubte que serà una grandiossíma lliga. Tots els ànims per l’equip!
12) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Encert. El proper rival és l’Sporting d’Abelardo al Camp Nou. Pagaran el plats trencats: 5-1.