APARTATS

9 de gen. 2012

FUTBOL IBLAMA 2011-2012

LLIGA ESPANYOLA

Resultat: Espanyol 1 – Barça 1 (Cesc).

El millor: Iniesta.

El pitjor: el no poder.

L’àrbitre: fatal. Podem discutir el gol anul·lat a Messi per mans. Jo diria que ensopega i llavors impacta la pilota amb el braç crec que involuntàriament. El que no és discutible és el penal clamorós per mans que en menja dins de l’àrea perica, així com diversos fores de joc que no eren.

Com ho he vist? He vist un Barça cansat i satura, no sé si per les vacances de Nadal o per quina raó, però no ha tingut la fluïdesa d’altres dies. Hem tingut la sort de marcar i pràcticament no hem tornat a rematar fins el clar penal que no ha xiulat l’àrbitre a les acaballes. L’Espanyol hi ha posat molta més força i ímpetu i al final ha aconseguit empatar. Un resultat just.

Ells tenien molt clara la consigna: esperar al darrere i sortir ràpids al davant. Això ha fet que en moltes ocasions haguéssim de córrer darrera de la pilota i dels jugadors rivals i crec que ens ha cansat en excés. El dia que no estem fins, no estem fins i punt. No hem mogut la pilota de manera fluïda i ens que ells ens esperaven molt enrere i amb molts jugadors i nosaltres al mig potser ens ha faltat tenir una persona més per crear superioritat. Si a això hi afegim que Messi i Alexis han fet un partit molt fluix i que per alt no en pesquem ni una tenim el que tenim; que no és poc, eh!

Hi ha molta gent que diu que ahir vam perdre la lliga. Jo crec que la lliga es perd a Getafe. De totes maneres no crec impossible que el Barça pugui remuntar o igualar al Madrid, el que passa és que cada vegada es fa més costa amunt. Una cosa es dur tres punts que saps que pots aclarir amb la visita al Camp Nou i l’altra es portar-ne 5. No hi ha res impossible però evidentment cada vegada és més costerut. Ànims Barça! Iblama