APARTATS

15 de maig 2012

FUTBOL 2011-2012


LLIGA ESPANYOLA (tram final de la lliga 2011-2012)
Barça 4 – Màlaga 1 (Puyol i Messi 3)
Barça 4 – Espanyol 0 (Messi 4)
Betis 2 – Barça 2 (Busi, Keita)
En aquest tram final de lliga el Barça ha donat la talla fins al final, amb la cara ben alta, amb el nostre estil i amb la nostra manera de ser. Només cal dir que hi ha hagut un equip que ha estat més regular i que ha guanyat la lliga, punt. Amb les seves armes i amb la seva manera de ser; que ens pot agradar més o menys però que és. I allà a ells si els hi agrada o no. A personalment -i com jo molts culers- ens agrada i ens sentim orgullosos del nostre Barça.
En aquests tres darrers partits hem quedo amb la tenacitat de Messi i amb la solvència que ha demostrat en Keita; tot un seguro de vida!



Fent una mica de balanç de la lliga, crec que ens ha passat una enorme factura no poder haver comptat ni amb Villa ni sobretot amb Abi al tram final de la lliga. En defensa sobretot ho hem notat molt ja que l’Abi, amb la seva velocitat, tapava molts forats. També s’ha notat l’absència de Piqué en els moments clau. Això no vol dir que en Masche i Puyi no hagin donat la talla però amb els altres la solvència era més evident. Segurament que l’acumulació de partits també ha estat un factor clau però sobretot no haver sabut en moments puntuals contra equips en teoria més dèbils fer un gol i endur-te el partit. La sort que en altres temporades hem tingut enguany ens ha estat una mica esquiva. No en va hem fet 44 pals. De totes maneres ens enduem el Pitxixi en la figura de Messi i el Zamora en la persona de Valdés. Iblama