APARTATS

9 de febr. 2015

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES. BILBAO 2 - BARÇA 5.



COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
MARCADOR I GOLEJADORS: Bilbao 2 – Barça 5 (Messi 2, Ney, Suarez i Pedro).


TV O RÀDIO. Tv Flaps mitja part i Catalunya Ràdio segona.
EM QUEDO AMB… Alba.
MÉS VALDRIA QUE NO HAGUÉS SORTIT DE CASA: Busquets defensivament parlant.
EL TÒPIC. Un Barça endollat i consolidat en la lluita pel títol.
LA DADA. Bilbao queda consolidat com el tercer camp més difícil pel Barça.
EL DE NEGRE. Correcte. No ha influït en res i quan ha hagut de ser contundent ha expulsat un del Bilbao per excés de violència. EL RIVAL. No pots deixar córrer aquest nou Barça ni li pots deixar espais. En un camp tan gran tens les de prendre i més si els de davant estan endollats. S’ha de dir però que hi posen moltes ganes i que la seva afició és de les millors, en la victòria i sobretot en la derrota.
EL BARÇA.
-VIRTUTS. Aprofitar els espais donats i córrer endavant a camp obert amb transicions ràpides de defensa cap a la davantera. Bravo ens està salvant molts gols! Volem matar els rivals a gols encara que n’encaixem.
-DEFECTES. No tenir l’espera suficient per tornar a ser el Barça de toc quan el partit estava definit, Amb una mica més de control el partit s’hauria anat esmorteint.
-DUBTES. El dia que no t’entrin però si que entrin els gols rivals patirem.
L’ANÈCDOTA. La gent en comptes de recriminar al seu jugador l’entrada brutal que ha fet a Suarez ha xiulat el jugador urugauià. En canvi ha aplaudit insistentment Xavi.
A LA CAVERNA. Quedem a un punt del Madrid. Una vegada més ahir Cristiano va quedar com un maleducat davant la premsa catalana. En Sebas Guim (tv3) el va interrogar pel tema de tocar-se l’escut i ell el va tractar una vegada i un altra de “poco inteligente”. Podem estar d’acord que la pregunta pot ser que en aquell moment no calia haver-la fet però amb el que cobren i amb la de vegades que la premsa els adora ja podia haver tingut una resposta més respectuosa. Demostra un mal perdre i ser un maleducat i com que ahir van fotre el ridícul perdent 4-0 contra l’Atlético de Madrid se les havia de carregar algú. El que guanya com a grandíssim jugador el fa empetitir com a persona.