APARTATS

1 de nov. 2015

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016



1) COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS: Getafe 0 – Barça 2 (Suàrez i Neymar).



3) TV O RÀDIO. Tv al Casal de Colldejou.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Victòria sòlida i clara!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Victòria en un camp que habitualment ens costava molt! Neymar i Suàrez continuen marcant i donant la cara davant l’absència de Messi. Neymar passa a ser pichichi de la lliga amb nou gols. Iniesta torna a jugar.
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR: Sergi Roberto.
-EL PITJOR: Alba.
-L’INDULTAT: Busquets.
6) L’ENTRENADOR: sòlid. Potser el fet de repetir la mateixa defensa i el mig ha donat més solidesa a l’equip. Ahir només van arribar amb claredat una vegada.
7) L’ÀRBITRE. Errat. No va xiular un penal per mans dues vegades a l’àrea del Getafe. Va anul·lar un gol amb un fora de joc que no era al Barça.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. No el vam deixar jugar. Al renunciar a la pilota al final acabes corrent darrere d’ella i et canses el triple. No van tenir cap opció. En defensa es van mostrar força sòlids especialment pel mig.
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. Tenir la pilota i defensar-se amb ella.
-DEFECTES. No obrir més a les bandes per trencar la defensa fèrria del Getafe. Ens entestàvem massa a entrar per mig quan la clau era a la banda.
-DUBTES. A veure si podem anar donant entrada a Iniesta i Veermalen i així oxigenar una mica més l’equip.
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Colideratge compartit amb el Madrid i prova superada davant d’un rival dur com el Geta.
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Contra el Villanovense res encertat. Contra el Getafe pronòstic encertat. El proper rival és el Bate al Camp Nou en Xampions. Veig el Barça molt superior 3-0.