APARTATS

6 de març 2016

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016.

1) COMPETICIÓ. Lliga espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS: Eibar 0 - Barça 4 (Munir, Messi 2 i Suàrez).
3) TV O RÀDIO. Barça tv.



4) EL TITULAR DE PREMSA. Victòria contundent per afiançar i calmar falses possibbles retallades de punts.
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. 36 partits sense perdre del Barça./ Pichichi: Ronaldo 27, Suàrez 26 i Messi 21./ El trident suma 100 gols./ Messi trenca la ratxa de fallar penals./ Messi porta vuit temporades fent més de vint gols./ 11 victòries consecutives en la lliga.
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR: Messi.
-EL PITJOR:--
-L’INDULTAT: Munir.
6) L’ENTRENADOR: ben plantejat
7) L’ÀRBITRE. correcte. Encert en el penal.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Un equip massa justet per ser a primera. És un equip plantejat a l'anglesa -fort darrere, sortir al contratac i fer centrades per ser rematades-. Cal treballar més la cohesió en defensa i poder arribar més per banda.
-EL BARÇA.
 -VIRTUTS. La intensitat, la seriositat i la implicació que ha demostrat l'equip. Si a això hi afegim el desequilibri i la possessió pugem a notable. I si afegim que també comptem amb el factor de la sorpresa que suposa muntar un contraatac ràpid i fulminant, freguem la matrícula d'honor. Si ens posem a treballar ja de cop som un equip molt difícil de batre.
-DEFECTES. --
-DUBTES. La culerada està molt eufòrica, massa! Ja parlem de triplets, que som imbatibles... En el món del futbo! Res està escrit i pot passar qualsevo! cosa. Tenim un gran equip, el millor de la història però no oblidem que el futbol és un esport. Confiem en aquest equip però siguem humils i pas a pas.
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Grans partits de l'Atlético i del Madrid si, però immillorable partit del Barça, aixi que segueixen a vuit i dotze punts. Poca cosa a dir. Queden 30 punts.
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Encert. El proper rival és el Getafe a casa i tindrem uns dies per descansar: 4-1