APARTATS

10 de febr. 2019

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA. 2018-2019. LLIGA (J:23). BILBAO 0 - BARÇA 0.

1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 23.
2. MARCADOR i GOLEJADORS. BILBAO 0 - BARÇA 0.

3. ‘EL ENTORNO’. Setmana marcada per l’empat contra el Madrid a la Copa. Ens van fotre un bany i punto. Res a dir! Nova mala gestió tàctica d’en Valverde i fins que no va entrar Messi poca cosa.
Tristament Arthur s’ha lesionat i això ens perjudica molt.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Quin senyor camp que té l’Atlètic. Una dada matadora. El Barça ha fet 694 passis quan habitualment en fem molts més. No s’ha connectar bé i s’ha hagut de tocar molt la pilota infructuosament. Tal com ha dit Suàrez, els hi ha faltat comunicació.
5. EL BARÇA i L’EQUIP TÈCNIC. 4-3-3. Ter (apoteòsic). Defensa: Semedo (aprovat a banda canviada), Piqué (ben posicionat), Lenglet (corrent enrere, perdut) i Roberto (aprovat justet). Mig: Busi (massa sol), Vidal (irreconeixible), Raki (el toc). Davant: Messi (al tran tran), Suàrez (res) i Coutinho (sense xispa).
Dels partits més lamentables que he vist als de Valverde, de nou mal plantejat des del primer moment i això que Valverde presumeix de conèixer la casa. Em fot fàstig veure com una vegada i una altra cau i cau en el mateix error. Així no podem ser mai grans a Europa. L’altre dia el Madrid i avui el Bilbao; ens superen el mig camp. Messi sembla que no està al 100% i avui que podies premiar Malcom per l’altre dia, l’asseus. Dimissió ja! També s’ha de dir que l’actitud des de fora dels jugadors no ha estat la millor. A la segona part ens han pogut marcar diversos gols. Taules injustes per un equip que avui ha xutat una merda.
6. LA CARA I LA CREU.
-‘GALLINA DE PIEL’. Ter Stegen. Ha fet tres parades dignes de videojoc. A ell li devem el punt!
-‘ERES MUY MALO’. Vidal. Ha estat irreconeixible. Fallon en el passi, mal col•locat, lent, falton i sense mirar endavant.
-L’INDULTAT. Aleña. Almenys ha aportat una certa frescor al mig.
7. EL RIVAL. Partit normalet jugat amb les seves armes. Sense complicacions al darrere amb 4-4-2 sent sovint un 5-4-1, amb Williams pescant i corrent, la màgia de Beñat i la gran categoria de Muniaín. A la contra ens han fet molt de mal i ens han guanyat amb superioritat el mig del camp. Hi posen moltes ganes. Un equip que té molt de mèrit.
8. LA MOVIOLA. Del Cerro Grande. Partit nefast. S’ha equivocat en decisions flagrants absurdes. Ens podia haver xiulat tres penals a favor, un per mans, un altre per una entrada a Cou i un altre a Semedo. Ha permès constants interrupcions per faltes al Bilbao, que déu ni do la duresa que ha emprat. Ha permès que fessin fins a 23 faltes, interrompent el joc constantment. Dels pitjors àrbitres de primera!
9. LA VEU DEL SOCI. Estic conformat amb el punt vist lo vist. L’equip no està bé. És un equip trist, gris, previsible, sense xispa, sosso, horitzontal. Què volen? Juguem amb jugadors que no estan bé com Cou i Messi, per raons diferents.
10. A LA CAVERNA. Al capdavant ja només hi queden el Barça líder amb 51, el Madrid amb 45 i l’Atlético 44. Després mig despenjat ja ve el Sevilla amb 37 i el Getafe amb 35. Victòria del Madrid contra els de Griezman que desbanca els ‘colchoneros’ de la segona posició, en un partit amb molta polèmica arbitral, amb decisions a favor dels blancs com no donar el gol de Morata.