APARTATS

31 de des. 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 1 - ESPANYOL 1

1. LES DADES DEL PARTIT.
-TEMPORADA: 2022-2023
    -COMPETICIÓ: lliga. Jornada 15.
    -RESULTAT: BARÇA 1 (Alonso) – ESPANYOL 1.



2. EL TITULAR: ‘Massa premi per un Espanyol tan pobre’
3. L’ANÀLISI.
    -LA CARA I LA CREU.
A la vegada el jing i el jang ha estat Alba. Ha estat el millor per la banda centrant i assistint i ha estat lamentable protestant com un nen petit. També m’ha semblat preocupant l’aportació d’Ansu.
    -LES CLAUS DEL PARTIT.
Primera part
La paciència en la circulació de pilota. A la que hem posat un ritme més alt a la circulació hem creat major perill; 12 arribades i 4 entre els tres pals.
Les entrades per banda trencant línies. En aquest sentit bones aportacions d’Alba i Raphina, amb bones assistències. Avui complementades amb bones rematades a porteria.
Els pericos han proposat un partit a la defensiva i la veritat és que ho han fet amb força ordre i amb marcatges individuals sobretot a mig camp i a Lewan (a qui han anul·lat força). En canvi en atac 0.
Segona part.
El Barça ha jugat a futbol fins que aquest àrbitre indigne ens ha deixat. L’Espanyol ha seguit amb la seva misèria d’equip ‘segundon’ i ha acabat obtenint massa premi pels mèrits que ha tingut. Dues jugades dignes en tot el partit i un gol de penal.
No m’ha agradat que el Barça no hagi tancat el partit amb un segon més, que per altra part era totalment merescut.
    -EL JUGADOR TOP.
M’ha agradat força Joselu. És un lluitador nat i té gol. Serveix per fixar la defensa i amoïnar els rivals. Juga bé d’esquena a porteria.
    -LA MOVIOLA.
Mateu Lahoz. Bona primera part. S’ha dedicat massa a posar pau a les àrees a la seva manera. M’ha sobrat la tarja de Gavi i m’ha faltat una tarja en una sortida nostra a l’atac aturada maldestrament. En canvi; a la segona part ha estat nefast; ell i el VAR. Al quart es menja dues targes una per banda ens sengles entrades sobre Lewan i Joselu. Hauria d’haver expulsat Vini poc després. Expulsa per protestar a Alba i això que no ha fet ni una entrada lletja. També ha tret una altra targeta injusta a Torres. Després ha expulsat a Cabrera i li ha tret l’expulsió sota consell del VAR. Això si, encert en el penal sobre Joselu. Dels darrers vint-i-cinc minuts se n’han jugat realment 5. Lamentable! És mesquí i fastigós i té el Barça i els jugadors del Barça atravessats! Quin duo entre Mateu i Gil Manzano!
4. LA CRÍTICA.
    -LA VEU DEL SOCI.
M’ha fet emprenyar molt que l’Espanyol digui el que ha dit i faci el que ha fet perquè han deixat jugar Lewan. Això no és una injustícia, el que si ho era és que no pogués jugar. Lamentable actitud la dels seus mandataris i bonhomia per sort del seu entrenador.
Molt bé Joselu en la celebració del gol fent callar la gent del Camp Nou. Gran fair play! Que se’n vagin a segona!
Perdem el liderat en solitari.