APARTATS

2 de maig 2023

CRÒNIQUES FUTBOLERES 22-23. BARÇA 1 - OSASUNA 0.

 1. LES DADES DEL PARTIT.

-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: lliga. Jornada 33.

    -RESULTAT: BARÇA 1 (Alba) – OSASUNA 0.



2. EL TITULAR: ‘A les portes de ‘l’aliron’’

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU.

Avui la cara per Alba. Pel gol i perquè ha aguantat tota la temporada amb aquest rol de suplent sense protestar. Avui l’equip ha donat la cara i ha anat a pel partit. Hem vist millors partits de Raphina i Lewandowski.

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

A la mitja hora de joc han expulsat Herrando i això ha marcat el partit ja que l’Osasuna, de la mà d’Arrasate, s’ha defensat quasi de matrícula d’honor, just fins al minut 85 que ha arribat el gol d’Alba. M’ha agradat molt que el Barça ha anat a pel partit tot i l’infortuni de Gavi i Raphina. 21a arribades a porteria i 4 xuts a porteria són uns números clars per merèixer la victòria. Amb Dembelé i Fati hem anat arraconant els vermellons que com dic, tot i les baixes, han fet un partidàs. Seguim mantenint la porteria a zero un partit més amb el que Ter Stegen té un protagonisme enorme. 11è partit que guanyem per 1-0. 33 punts aconseguits per un gol al marcador.

    -EL JUGADOR TOP.

M’ha encantat el partidàs d’Aitor el porter i m’agrada força Aimar.

    -LA MOVIOLA.

Iglesias Villanueva. Bon arbitratge. Encert en l’expulsió i en anul•lar el gol a instàncies del Var del Barça per fora de joc.

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI.

Com molaria que l’Osasuna guanyés la copa i com molaria guanyar la lliga la jornada vinent a Cornellà el Prat. Res més! Com més aviat, millor!