APARTATS

29 d’abr. 2023

CRÒNIQUES FUTBOLERES 22-23. BARÇA 4 - BETIS 0.

 1. LES DADES DEL PARTIT.

-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: lliga. Jornada 32

    -RESULTAT: BARÇA 4 (Christiansen, Lewandowski, Raphina i pròpia) – BETIS 0.



2. EL TITULAR: ‘Partit plàcid, pluja, debut, victòria i a 8 punts de guanyar la lliga’

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU.

Per mi el millor ha estat Raphina. Ja porta 11 assistències i a més ha fet gol. El pitjor de nou Dejong, segueix fluix, tot i que s’ha de dir que Busi amb la seva companyia viu millor. Bé el seu canvi!

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

Primera part. Fins a l’expulsió el 32, el Betis ha estat ben plantat damunt del camp, plantant cara sobretot per l’esquerra amb Miranda. De remat de cap, Christensen ha fet el primer gol i ells han tingut tres arribades interessants. Després de l’expulsió el Betis ha jugat uns mals minuts i ho hem aprofitat per fer 2 gols més que deixen el partit sentenciat. Bones combinacions entre Busi i Raph. S'ha notat i molt la tornada de Chris en defensa.

Segona part. El Barça no ha tingut rival i menys amb l’entrada i lesió de Joaquin, llavors s’ha quedat amb 8. Els culers tampoc han pitjat massa l’accelerador. S’han conformat en fer-se forts davant i procurar recuperacions per fer atacs directes. M’ha agradat veure jugades assajades amb pilota aturada.

    -EL JUGADOR TOP.

Avui cal homenatjar Joaquin. El Camp Nou ho ha fet i m’hi afegeixo. Ha estat un gran jugador i podia haver estat del Barça. Emocionant!

    -LA MOVIOLA.

Del Cerro Grande. Primera part bona. Expulsió correcta d’Edgar per doble groga. El Var ha donat el gol de Raphina. Segona part. Correcte!

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI.

Debut de Yamal amb 15 anyets. Apunta maneres. Ha fet dues assistències interessants. Agrair la valentia de l’equip tècnic.

Malgrat la pluja 90.000 persones al Camp Nou. Per aplaudir.