APARTATS

7 de gen. 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES

Copa del Rei. Athl. Madrid 1-Barça 3. Titular. Messi estelar.

El més destacat a: http://es.youtube.com/watch?v=9qeUGGaoIlM

Prèvia. Avui semblava un d'aquells partits que patiríem, especialment al veure l'alineació. A l'acte ens han vingut a la memòria molts invents sobretot de l'era Cruyff. La sorpresa ha esta veure un equip que, exceptuant l'errada del gol matalasser, ha fet el que ha volgut amb el rival.

Què ha destacat? A la porteria: seguretat. En defensa: Silvinho i Alves han pujat bé la banda i han defensat. Cáceres ha aportat velocitat de reacció i Piqué seguretat. Mig Camp: Brega i rapidesa (passades ràpides cap endevant). Tot i ser tres paios molt alts són capaços de destruir i construir de nou sense complicacions (Toure, Busquets i Keita). Davantera: paper grisós de Bojan, certa por en Iniesta però assegurant el passi i faltarien adjectius per definir Messi (ho deixarem en decisiu i excepcional).

Pegues. La "cagada" en el marcatge en zona en el gol. Certa relaxació després del gol visitant. El desconcert de Bojan sempre que el fan jugar a l'esquerra d'extrem. Ells és davanter centre no extrem. A la banda no desborda. És un tio per fotre gardeles com a bon punter al davant. O ens posem això al cap o perdrem una perla pel futur. A part crec que juga massa tensionat i no rendeix al màxim ja que creu que a sobre té la necessitat imperiosa de marcar.

Iblama