APARTATS

4 de gen. 2009

LA VERDULERIA

És el racó on es podran fer tot tipus de crítiques; evidentment sempre amb respecte. També es poden publicar rumors o simples hipòtesis. És important la informació, per tant seran anònimes. En aquest cas jo simplement seré el mitjà per comunicar la notícia.


  1. Colldejou. Segons unes informacions internàutiques s'està plantejant una nova carretera que unirà diferents pobles dels voltants: Colldejou, Vilanova, Riudecanyes...
  2. Prades. Una persona de Prades em va comentar que ja fa uns anys s'estava estudiant la possibilitat de fer una autopista que anés de Reus a Prades, amb l'objectiu de fer més ràpid el poder accedir a la muntanya.
  3. Canvi climàtic. Circula pel món una teoria que afirma que el canvi climàtic és una "patranya". Que el clima no canvia. Diuen que aquesta campanya va ser orquestrada per intentar concienciar de manera més ràpida a la gent del món.
  4. Lluis Llach. He sentit a dir que vol fer un concert a Porrera reunint amics. En sabeu res?
  5. Colldejou. Circulen dos rumors. Primer: que a l'hotelet la nit que van inaugurar el local van patir una forta apagada perquè no hi havia prou força elèctrica. Que volen arreglar el carrer de Baix.