APARTATS

4 de gen. 2009

OPINIONS SOBRE TEMES DETERMINATS

Es podrà opinar sobre qualsevol tema que es plantegi.

  1. Barça fins Nadal. Ara ja podem confirmar que el que ha passat amb l'equip és una realitat i no un somni. Jo em vaig donar temps fins Nadal i ara ja n'estic segur: tenim un gran equip!Gaudim-ne doncs mentre puguem, perquè no oblidem que l'alegria va per barris.
  2. Conflicte Israel-Palestina. Se'm posa la carn de gallina sentint el que sento als informatius. Com hi pot haver persones que llencin bombes contra escoles. És intolerable!Aquest conflicte, com molts altres, sembla que els importa poc a les grans potències. Israel és el fort i per tant els països forts li donaran suport. I la pobra gent civil haurà de fer el que pugui per sobreviure. És tristíssim!
  3. Resoldre els problemes dialogant. Escolto al ZP i em poso a riure. A nivell internacional és molt bonic dir que les coses s'han de resoldre a través del diàleg. Interessantíssim! I a Espanya com s'ha de resoldre al conflicte al país basc? A través de la Ley y el trabajo de las fuerzas y cuerpos de seguridad del Estado. Increïble!
  4. Incongruències d'ERC. Ara critiquen el govern català perquè no fa el suficient entorn al tema de l'Estatut. I jo em pregunto, que no hi sou valtros també dins el govern català?En què quedem doncs?Us critiqueu valtros mateixos. Després és de bojos sentir que ara defensen l'Estatut quan ERC va votar-hi en contra junt amb PP. En que quedem senyors?
  5. Donar-se les culpes. És molt bó veure que sempre que passar una cosa tothom es dóna la culpa dels mals. En aquest cas el govern de la Comunitat de Madrid, el Govern i l'Ajuntament de Madrid s'han donat les culpes del col'lapse de Barajas. Voleu dir que no aprofiteu qualsevol ocasió per fer llenya del rival. Trist! trist!
  6. Qui sigui no paga. S'ha fet la gran autovia de Reus a la Selva i la pobra gent que li van fotre les terres per ampliar el vial encara no han vist ni un duro. Hi ha casos brutals. Finques que quasi bé tenen la carretera dins de la casa. Basses que han mig desaparegut, avellaners preciosos arrencats... I a més els afectats no han vist ni un duro! Em solidaritzo amb tots ells. Qui n'és el responsable!

2 comentaris:

ricderiure ha dit...

xiquet quin MESSI !!
algú havia vist mai una cosa semblant...
el romario tenia gràcia però era un dropo...
i no només és ell sino que n'hi ha cada un...
el puyol, l'alves, el xavi, iniesta... només me sobra el hleb i l'henry tot i que ara sembla que s'està reformant...
apa pues

Iblama ha dit...

Sempre he considerat que l'henry és molt bo, però al barça encara no ho havia pogut demostrar. Hem de pensar que a l'arsenal es juga molt diferent que al barça i això és difícil.
Particularment, crec que si al hleb se li dóna temps, es convertirà en un jugador que recordarem.
Estem d'acord amb el messi. Disfrutem-lo ara que podem. Salute!