APARTATS

25 d’ag. 2009

SANTS I ANIVERSARIS D'AGOST

160809 Mesets d'en Nil


El fill del Marc i la Iolanda ja fa quatre mesets que és entre nosaltres. Els seus pares ens van convidar a la Baronia de Sendra (Ginestar) a fer una arrossada en el seu honor. Va fer un dia preciós i ja sabem que a l'estiu això vol dir calore, calore! Sort en vam tenir de la basseta que hi ha al terreny. Així, de tant en tant, et podies refrescar. Entre embarassades i semiembarassats, el Nil, acompanyat de la seva padrina Anna, ens va fer riure posant amb el gran pastís que l'hi va preparar l'Àvia. I així mentre els uns comentavan una i altra vegada quan pariran, i de les sabatetes i del que mengen i mentre se n'enfotien -de bon rotllo- dels que de moment no sentim res de tota aquesta moguda i i i i i... i mentre el Nil feia una becaineta, els altres ens vam dedicar a veure com queia la tarda des de l'interior de l'agradable aigua del bassot. En fi Nilet sigues molt feliç!





Amics, senyores i senyors benvinguts al màgic món de les embarassades. Aquí ni grip del "pollu" ni res; la síndrome dels embarassos. Mentrestant els comuns dels mortals continuarem amb les nostres dèries; farem fotos, anirem de festa, anirem amb els amigots, omplirem el blog de comentaris¡... jejej Tal com vaig dir: us "planyo".


170809 Sant Isaac

Tot i que no me'n vaig enrecordar, doncs si vaig fer el sant. De fet els únics que se'n van enrecordar van ser els tiets de Barcelona. A ells gràcies! M'agrada que un dia així la gent es recordi de mi; malgrat que la immensa majoria ni se'n van enterar. Per què? Doncs no ho sé! Jo tampoc és que sigui massa partidari de masses festes però m'agrada que com a mínim la gent et feliciti o et saludi de manera diferent. Durant molts anys m'he sentit una mica oblidat la veritat. Semblava com si jo me hagués de pensar amb les festes dels altres i quan era l'hora de la meva... dos pedres.

Aquesta nit hem anat a sopar a l'apartament de Salou amb mons pares. Encara que feia força calor ehem sopat ben bé a la terrassa uns plats combinats molt bons. Alvocats farcits i esqueixada de bacallà. Com no ens hem fomut una ampolla de cava i hem brindat perquè el següent any les coses segueixin igual o siguin millors. Per cert de postres comtessa. Feia molts anys que no en menjava. I com no; sempre cau algun que altre regalet... i una mica de líquid; jeje!





180809 Santa Maria i 80è aniversari Joan

Al matí hem anat a la Pixerota a banyar-nos. L'aigua estava boníssima. He de reconèixer que és una platja excel'lent per aquelles persones que ens agrada la pau i la solitud. No hi ha massa gent. Als voltants de la una hem pujat al poble i ens hem dutxat per treure'ns la sal. A les dues i mitja hem fet cap caminant -error- a l'Aire de Colldejou on hem dinat amb la família. I és que la festa era doble. Per un costat Santa Maria i per l'altre els 80 anys del Joan. Entre tots els hem regalat una tele de plasma amb tdt incorporat.


































El dinar ha estat magnífic. De primer ens han portat diferents plats pica-pica: embotits, caragols, gambetes i musclos. I de segon hem alternat una brutal graellada de carn i pollastre amb llagostins. De postres el pastís de xocolata de sempre. Irresistible! Vins de la rioja i cava. Com no podia ser d'altra manera en més d'ocasió han les llàgrimes han baixat galta avall. El dia s'ho valia la pena. Tant a la Maria com al Joan el meu reconeixement per ser tan trempats -sobre tot la Maria- i per la vostra simpatia; i per fer-me sentir un més de la família. Gràcies i continueu sent feliços! Iblama